pinleri doğru takmasam çalışmaz de mi hdmıdan görüntü alıyorum şuan ekran kartındanBuradan bir şey söylemek zor ama pinleri oturduysa artı vidayı doğru şekilde takmışsan ve sallanmıyorsa oturmuştur.
buraya vidayı taktım diğer uç tarafına takılan bi şey yok mu sanki biraz aşağı ağırlık vermişBuradan bir şey söylemek zor ama pinleri oturduysa artı vidayı doğru şekilde takmışsan ve sallanmıyorsa oturmuştur.
Genişten foto çeksen daha anlaşılır olurdupinleri doğru takmasam çalışmaz de mi hdmıdan görüntü alıyorum şuan ekran kartından
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
buraya vidayı taktım diğer uç tarafına takılan bi şey yok mu sanki biraz aşağı ağırlık vermiş
Genişten foto çeksen daha anlaşılır olurdu
Yanlış taksan çalışmazdı zaten.
aşağı doğru ağırlık vermiş sağ taraf sorun olur mu ? öyle mi duruyorGenişten foto çeksen daha anlaşılır olurdu
Yanlış taksan çalışmazdı zaten.
Sorun yok doğru takmışsın.Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
aşağı doğru ağırlık vermiş sağ taraf sorun olur mu ? öyle mi duruyor
bi şey daha sormak istiyorum işlemcim i5 12500 ekran kartlarında sadece 6700xt gözüküyor işlemcinin dahili gpusu neden yok çözemedim indirincede kurulmuyorSorun yok doğru takmışsın.
Kart eğilebilir. Ekran kartı destek aparatı alabilirsin 50-60 liraya.
Bu şekilde destek yok taktığınız vidanın bir anlamı yokekran kartını taktım çalışıyor da bu vidayı ters mi taktım acaba içerden mi takmalıyım doğru mu?
sadece bu tarafa mı vida atıyoruz başka bi yer var mı acaba ?Alıntıyı görüntüle
Yine siz bilirsiniz ama onu desteklemek için koymuşlar takarsanız en azından yerinden oynama durumu kalmazteşekkürler düzelteyim ama üste vida takınca bi işe yaramayabilir boşta sanki o kısım
İşlemcinin gpu sunu kullanmak istiyorsanız monitörün hdmi kablosunu anakarta takmanız gerek. Malesef kasalar laptop mantığıyla çalışmıyorbi şey daha sormak istiyorum işlemcim i5 12500 ekran kartlarında sadece 6700xt gözüküyor işlemcinin dahili gpusu neden yok çözemedim indirincede kurulmuyor
gpu neıdraşağı doğru ağırlık vermiş sağ taraf sorun olur mu ? öyle mi duruyor
Gpu grafik işlemci birimi yani ekran kartıgpu neıdr
yok modelını sordumGpu grafik işlemci birimi yani ekran kartı