bane
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 255
Evet hocam arkadaşımın söylediğine göre 18 kişi vazgeçmişAyn vazgeçenler vardı ya aslında saçma vazgeçmek ama tercih ettiler öyle nasıp kısmet
Evet hocam arkadaşımın söylediğine göre 18 kişi vazgeçmişAyn vazgeçenler vardı ya aslında saçma vazgeçmek ama tercih ettiler öyle nasıp kısmet
Videoda söylenmedi çünkü forumda duyurmuştu. O yüzden söylemediğini düşünüyorumDostum videoda hangi tarih ve saatte kampanyanın başlayacağı söylendi mi? Hayır.
Dediğim gibi maksat müşteri kazanmak ise bu şekilde bu iş olmaz sadece mağazaya yakın kişilerin gidip alması çok büyük bir haksızlık.
Ben 5 ten sonra saymadım bizim gruptaki arkadaşa da ventus çıktı 22 bine satmış o kadar alın dedik orada da işte almadılarEvet hocam arkadaşımın söylediğine göre 18 kişi vazgeçmiş
Aşırı sıra olsaydı orda alırlardı kesinlikle psikolojikBen 5 ten sonra saymadım bizim gruptaki arkadaşa da ventus çıktı 22 bine satmış o kadar alın dedik orada da işte almadılar
Ama mağaza teslimi farklı diye biliyorum ya. Monteli veriyorlar sanki. Kargo gelse eyvallah takmıyorlarda. Var mı bilgisi olan? Benim arkadaşım daha önce mağaza teslimi almıştı yine kart monteydi. Bir de ventusun içinden gpu destek braketi de çıkıyormuş.Kargoda geldiği gibi teslim ediyolar. Windows kurmuyolar sadece o kadar.
Muhtemelen ventus da güzel ama eğer kullanıcı olsam bana çıkmış olsa tereddüt etmeden alır kullanırdımAşırı sıra olsaydı orda alırlardı kesinlikle psikolojik![]()
Ne ara satmış sistemi en erken haftaya cuma veriyorlarBen 5 ten sonra saymadım bizim gruptaki arkadaşa da ventus çıktı 22 bine satmış o kadar alın dedik orada da işte almadılar
Bende koydum 2-3 ciddi alıcı var 22 ye gidecek herhalde benimki de gelmesi önemli değil önceden anlaşıyoruz oda tamam derse ilanı kaldırıyoruz alıyor adamNe ara satmış sistemi en erken haftaya cuma veriyorlar
120mm sıvı soğutma üste sığıyor muBu kasayı kullancaz biz ama bazı değişiklikler yapmak istiyoruz:
1) H610u satıp B660 veya Z690 alacaz.
2) Öne 1 tane fan
3) 120mm sıvı soğutma.
4) 16dan 32 gb a ram takviyesi.
Sizce başka neler yapılabilir![]()
Anakart + işlemciyi satıp daha iyi işlemci + anakart mesela?
Sanırım sığıyor. 240 takılmıyor maalesef (öne takarsak olur da). 1200e kraken m22 alınır mı120mm sıvı soğutma üste sığıyor mu
Alınır kasaya da iyi gider. Mıknatıslı rgb ledler var kasanın içini çevreleyebilirsin.Sanırım sığıyor. 240 takılmıyor maalesef (öne takarsak olur da). 1200e kraken m22 alınır mı
işlemci yeterli ama anakart değişirse daha güzel olur sankiBu kasayı kullancaz biz ama bazı değişiklikler yapmak istiyoruz:
1) H610u satıp B660 veya Z690 alacaz.
2) Öne 1 tane fan
3) 120mm sıvı soğutma.
4) 16dan 32 gb a ram takviyesi.
Sizce başka neler yapılabilir
Anakart + işlemciyi satıp daha iyi işlemci + anakart mesela?