Hocam BIOS'a gel tekrar XPM1 profilini seç. Az önce ben de güncelledim bu şekilde hemen hallettim.Msi biosu güncelledikten sonra ram Mhz 3200 den 2133 e düştü sorunu nasıl çözebilirim
Hocam önceden ayarlamadım sistem geldiğinde 3200 düBIOS güncelleyince sıfırlanıyor çünkü. Önceden nasıl ayarladıysan tekrar XMP ayarla.
Ne yapmam gerekiyorHocam BIOS'a gel tekrar XPM1 profilini seç. Az önce ben de güncelledim bu şekilde hemen hallettim.
Sol üstte XMP profile 2 yazanı seçip dener misin?Hocam önceden ayarlamadım sistem geldiğinde 3200 dü
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ne yapmam gerekiyor
Mouse ile XMP Profil 1 üstüne tıkla beyaz olacak sonra sağ üstteki çarpıya tıkla kaydedilsin mi diye soracak onayla hocam.Hocam önceden ayarlamadım sistem geldiğinde 3200 dü
Ne yapmam gerekiyor
2133 görüyor güncellemeden önce 3200 görüyorduGerçi bir dakika ya seçili gibi görünüyor zaten. Windows kaç MHz görüyor?
Düzelmedi malesefMouse ile XMP Profil 1 üstüne tıkla beyaz olacak sonra sağ üstteki çarpıya tıkla kaydedilsin mi diye soracak onayla hocam.
Aynı durumu yaşadım hocam, XMP profile 1 yazan yer şu an şeffaf görünüyor tıkla bir daha beyaz gözükecek. Sonrasında kaydedip çıkacaksın, olması lazım bu şekilde.2133 görüyor güncellemeden önce 3200 görüyordu
Düzelmedi malesef
5 dakika önce yaptım aynısını, rica ederim dostum.Eyvallah reis düzeldi