Astralbell02
80+
- Reaksiyon skoru
- 138
Kemik yaşı, okb bozukluğu ve renk körü testi için hangi bölümden randevu almam lazım ?
Arayıp sordum, ekranda gözükmüyor dedi. Bi yerden bakacaksınız dedi ama anlayamadım.siz telefondan arayın onlar size soracak siz söylersiniz hastalığınızı
Hangisine hocam ?radyoloji bakiyor
renk körü testi için göze randevu alcaksın gözüne ışık tutuyolar birkaç saniye kör oluyosun .dKemik yaşı, okb bozukluğu ve renk körü testi için hangi bölümden randevu almam lazım ?
alamazsın mhrsden o bölümüne randevu doktorun yönlendirmesi lazımArayıp sordum, ekranda gözükmüyor dedi. Bi yerden bakacaksınız dedi ama anlayamadım.
Hangisine hocam ?
anladım hocam, teşekkürler.alamazsın mhrsden o bölümüne randevu doktorun yönlendirmesi lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
şöyle yazayımde açıklayıcı olsun kemik ölçümü için ortepediden randevu alıcaksın o seni kemik disonterisine yönlendirecek
okb için ruhsal hastalıklar bölümünnden yada psikiyatri
renk körü için göz hastalıkları
bakalım bi renk körü olmadığımız kalmıştırenk körü testi için göze randevu alcaksın gözüne ışık tutuyolar birkaç saniye kör oluyosun .d
Renk körü olup olmadığını doktora gitmeden anlamanın milyonlarca yöntemi var.bakalım bi renk körü olmadığımız kalmıştı![]()
testlere falan baktığımda renk körü çıkıyorum belli bi renkte değil direkt tüm renk körüyüm sanırım veya kırmızı-yeşil.Renk körü olup olmadığını doktora gitmeden anlamanın milyonlarca yöntemi var.