Eclipse
80+ Bronze
Silinecek dendi, silinmedi. Hala bekliyoruz.KYK Faizlerinin silinmesi durumu varmış herhalde bir de öğrencilere yol parası verilecek deniliyor
Silinecek dendi, silinmedi. Hala bekliyoruz.KYK Faizlerinin silinmesi durumu varmış herhalde bir de öğrencilere yol parası verilecek deniliyor
Kötü anlamda söylemiyorum amaEnflasyon kokusu alıyorum bir de şu KYK burslarını 1500 yapsınlar aga artık. 850 lira ne yol parası mı?
Kardeşim benim ihtiyacım var yetmiyor. Sana fazla geliyorsa altın veya dolar alırsın artan parayla kara bile geçersin. 850 lira burs mu olur bu ekonomide? Ailesinden yeterli destek alamayan adam nasıl hayatta kalabilir o parayla.Kötü anlamda söylemiyorum ama
Kyk kredisi alanlar ne yapacak?
Burs ödenmiyor evet ama Krediler ödenecek
6-7 yıl sonra ben büyük ihtimal ödemeye başlamam gerek ama her arttığında ödeyeceğim miktar daha fazla olacak.
Herkesin ihtiyacı var.Banada 850 tabii ki yetmiyor ama yapacabileceğim bir şey yok.Geri ödemesiz 850₺ bile bir şey yani.O zaman öyle düşüneceksiniz.Kardeşim benim ihtiyacım var yetmiyor. Sana fazla geliyorsa altın veya dolar alırsın artan parayla kara bile geçersin. 850 lira burs mu olur bu ekonomide? Ailesinden yeterli destek alamayan adam nasıl hayatta kalabilir o parayla.
hocam nasıl bi izlenim bıraktım bilmiyorum ancak dediğiniz şekilde düşünmüyorum, yani yok yanlışlıkla gelinmişte yok düzeltmeye çalışıyorlar falan. Bi kaç yerde gördüğüm kadarıyla enflasyonun çözümü maaşlara zam yapmak değilmiş, o na istinaden o şekilde bi yorum yaptım yani yanlışım varsa affolaAsıl çözüm zam yapmak, enflasyonun değil seçimlerin çözümü. İstedikleri şey de bu, bugünlere yanlışlıkla falan gelindi de düzeltmek için gayret gösteriyorlar gibi bir fikre kapılma. Ekonomistler yıllarca uyardı hükümeti bunu yapmayın diye, onlar da kendi ekonomik "teorilerini" (!) uygulamak istediler. Nedenleri vs belli ancak konuşulacak yer burası değil, sadece hükümetten medet umma.
Hocam ben olası bir yanlış fikre değindim, size değil fikre dair bir yere parmak istedim. Sizi de yanlış anladıysam kusura bakmayınhocam nasıl bi izlenim bıraktım bilmiyorum ancak dediğiniz şekilde düşünmüyorum, yani yok yanlışlıkla gelinmişte yok düzeltmeye çalışıyorlar falan. Bi kaç yerde gördüğüm kadarıyla enflasyonun çözümü maaşlara zam yapmak değilmiş, o na istinaden o şekilde bi yorum yaptım yani yanlışım varsa affola
Harbiden öyle asgari ücret zamlanıyor da kyk neden zamlanmıyor?Enflasyon kokusu alıyorum bir de şu KYK burslarını 1500 yapsınlar aga artık. 850 lira ne yol parası mı?
1500 az kalır 2k anca keserEnflasyon kokusu alıyorum bir de şu KYK burslarını 1500 yapsınlar aga artık. 850 lira ne yol parası mı?
Bende aldığım için paylaşmak istedim. Sanırım classic serisi bittiği için çok pahalı. Bunlar daha uygun görünüyor.kasım ayında takside giren kazanır arkadaşlar. asgari ücrete yapılan zam enflasyonu getirir. değişen bir şey yok. Şubat ayında 218 TL ye aldığım ıslak mendil 799 TL olmuş bugün.
1 2 sene içerisinde öyle bir olayın olacağını düşünüyorum.Gerçekten TL den 1 sıfır atılır mı