❌İndirim Bitti! GÜMRÜK SORUNU için güncelleme 🔥 Mekanik klavyeler 112-165 TL 🔥🔥🔥 HK Gaming Puding Tuş Takımı - 113 TL 🔥

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Güzel konu oldu. Siyah klavyenin siyah switch olanıda geldi ekle onuda.
5 dakkada bir ödeme reddedildi diyor ama şuan sorun yok siparişlerim kısmında

Sağolun hocam benim yanlış bilgim var demek ki ben aynı üründen limit 2, 1 ayda tek tcden yurtdışı ithal etme limiti 5 diye biliyordum.
Yok. 2 şerli alacaksın böyle durumlarda 1 kartında para olacak 1 tanede boş kart yükle ben öyle yapıyorum 2li ürünü alıyorum direk parasıyla. Diğerini bekletiyorum 1 gün falan bekliyor zaten sonra diğerini ödüyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Senin iş şansa kaldı sanki.

hocam diğer ürünler bitmeden blach switch filan sipariş oluşturun bence, şansınıza bu sipariş olmazsa diğerini alırsınız. blach switch de çok iyidir.

sanırsam ekledim valla beynim durdu, ne aldım ne almadım ne ekledim ne eklemedim :D
2 tane sarı açıldı hemen bitti galiba.
1665801047631.png

sarı switch eklendi 161 TL olanı

Vay arkadaş 1k lık olacaz şimdi ne güzel yatacaktım ben 4 de

sarı aldım ben fps için en iyisi gibi bu arada arkadaşlar klavyenin yanına key cap atın en fazla 20 tl oynuyor kargo silindiği için.

Optik sarı olan 1000 küsürdü 160'a indi.

Sarı switchin sesi berbat, hardcore oyuncular için iyi olabilir ama günlük kullanımda ben almazdım.

ya hepsinden aldım şimdi hangileri gümrükten geçer diye hesap yapıyorum ona göre kalanları iptal edecem hahaha

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri