❌İndirim Bitti! GÜMRÜK SORUNU için güncelleme 🔥 Mekanik klavyeler 112-165 TL 🔥🔥🔥 HK Gaming Puding Tuş Takımı - 113 TL 🔥

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Bende mz60ı iptal edip gk61 aldım, mz60 almanca olduğu için (ki brown swtichdi stoğa düşer düşmez almış birisi :D) gk61 in de brown swtich sadece pembe olarak var, amazondaki fotoda beyaza benziyor ama kendi sitesine bayağı pembe :D hayırlısı bakalım güzel bir şey çıkacakmı
Valla pembe olsun keycap değiştiririm altınıda boyarım gerekirse :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam yurt dışından aylık ürün alma limitimiz 5 değil mi
Aynı üründen dedim ya dostum. Bunlar aynı değil.

Keşke mouse da ekleseydin, 225tl fena değil tabii ki güzel fiyat ama, ben 54gr mouse ve klavyeyi 270e aldım, 200tl üstüne kargo ücreti almıyor, 50 ye mouse gelmiş olurdu :D
2 tane klavye almak daha mantıklı bence 311 TL ye geliyor.

Siyahın siyah switch olanıda geldi.

iki sipariş arasında kaldım siz olsanız hangisini alırdınız?
1665800649973.png
1665800677843.png

başlığı güncelledim, klavyeleri ekledim. tuş takımından başladık, mouse sonra mekanik klavyelere geldik gece gece :D

675TL'ye 2 siyah 2 pembe gateron optik switchli klavye ile benim kumarım bu gecelik bitmiştir, kalanlara başarılar. :D

başlığı güncelledim, klavyeleri ekledim. tuş takımından başladık, mouse sonra mekanik klavyelere geldik gece gece :D
Güzel konu oldu. Siyah klavyenin siyah switch olanıda geldi ekle onuda.

Valla pembe olsun keycap değiştiririm altınıda boyarım gerekirse :)

Aynı üründen dedim ya dostum. Bunlar aynı değil.
Sağolun hocam benim yanlış bilgim var demek ki ben aynı üründen limit 2, 1 ayda tek TC'den yurtdışı ithal etme limiti 5 diye biliyordum.

Güzel konu oldu. Siyah klavyenin siyah switch olanıda geldi ekle onuda.
sanırsam ekledim valla beynim durdu, ne aldım ne almadım ne ekledim ne eklemedim :D

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri