Hocam yurt dışından aylık ürün alma limitimiz 5 değil miAynı üründen 5 adet olduğu zaman sıkıntı olur dostum ayrı ayrı olmaz.
Hocam yurt dışından aylık ürün alma limitimiz 5 değil miAynı üründen 5 adet olduğu zaman sıkıntı olur dostum ayrı ayrı olmaz.
Valla pembe olsun keycap değiştiririm altınıda boyarım gerekirseBende mz60ı iptal edip gk61 aldım, mz60 almanca olduğu için (ki brown swtichdi stoğa düşer düşmez almış birisi) gk61 in de brown swtich sadece pembe olarak var, amazondaki fotoda beyaza benziyor ama kendi sitesine bayağı pembe
hayırlısı bakalım güzel bir şey çıkacakmı
![]()
Pink GK61 | ANSI Mechanical Keyboard | Mechanical Switches
Do you need a pink gaming keyboard with mechanical switches? GK61 is a great choice with its hot-swappable switches and switchable ABS double-shot keycapshk-gaming.com
Aynı üründen dedim ya dostum. Bunlar aynı değil.Hocam yurt dışından aylık ürün alma limitimiz 5 değil mi
Keşke mouse da ekleseydin, 225tl fena değil tabii ki güzel fiyat ama, ben 54gr mouse ve klavyeyi 270e aldım, 200tl üstüne kargo ücreti almıyor, 50 ye mouse gelmiş olurduf5 attım şimdide bu geldi Alıntıyı görüntüle
1tanede ben aldım pembe20 tane kaldı galibaErkek adam pembe giyer dedim 2 tane de ondan aldım
![]()
2 tane klavye almak daha mantıklı bence 311 TL ye geliyor.Keşke mouse da ekleseydin, 225tl fena değil tabii ki güzel fiyat ama, ben 54gr mouse ve klavyeyi 270e aldım, 200tl üstüne kargo ücreti almıyor, 50 ye mouse gelmiş olurdu![]()
Güzel konu oldu. Siyah klavyenin siyah switch olanıda geldi ekle onuda.başlığı güncelledim, klavyeleri ekledim. tuş takımından başladık, mouse sonra mekanik klavyelere geldik gece gece![]()
Apex fiyatı harikaymış, bittimi stok? link paylaşırmısın.
Sağolun hocam benim yanlış bilgim var demek ki ben aynı üründen limit 2, 1 ayda tek TC'den yurtdışı ithal etme limiti 5 diye biliyordum.Valla pembe olsun keycap değiştiririm altınıda boyarım gerekirse
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Aynı üründen dedim ya dostum. Bunlar aynı değil.
sanırsam ekledim valla beynim durdu, ne aldım ne almadım ne ekledim ne eklemedimGüzel konu oldu. Siyah klavyenin siyah switch olanıda geldi ekle onuda.
Mizar MZ60 Luna Mekanik Oyun Klavyesi | %60 Klavye 62 Tuşlu ANSI ABD Düzeni | RGB LED Arkadan Aydınlatmalı | Hayalet Önleyici NKRO | Progammable Makro Tuşlar | Hotswap Gateron Optik Siyah Anahtarlar | Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Mizar MZ60 Luna Mekanik Oyun Klavyesi | %60 Klavye 62 Tuşlu ANSI ABD Düzeni | RGB LED Arkadan Aydınlatmalı | Hayalet Önleyici NKRO | Progammable Makro Tuşlar | Hotswap Gateron Optik Siyah Anahtarlar | Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr