Ckribrahim
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 19,365
350 TL ye 4 klavye
300 TL de DA forumun hediyesiydi zaten
Sabah bunu görenler uyuduğuna pişman olacak 
eşimin kartını ekledim aldım bakayım yollayacaklar mıBenim iptal olmadı çünkü hediye kartıyla aldım.
Tekrar satın al kısmından al yine ödemeyi gerçekleştir tekrar.sanal değil normal kart kaycap aldım bide bunu aldım ama şuan stokta yok kırmızısı
Klavye mi ?Pembesi var aynı fiyat alınır mı
Ben de çöktüm klavye ve mouse'a.350 TL ye 4 klavye300 TL de DA forumun hediyesiydi zaten
Sabah bunu görenler uyuduğuna pişman olacak
Alıntıyı görüntüle
Hocam siparişlerim sayfasını kontrol et, oradan farklı bir kart ekeyip tekrar ödemeyi deneyebilirsin, stok bitse de sorun değil.sanal değil normal kart kaycap aldım bide bunu aldım ama şuan stokta yok kırmızısı
hocam bu fiyatlara şansımızı deniyoruz, geçerse ne ala geçmezse iadesini bekleyecezBen de çöktüm klavye ve mouse'a.
Yalnız aynı üründen çoklu siparişler gümrükten geçmeyebiliyor, ticari alışveriş olarak değerlendiriyorlar.
Ben geçiricemBen de çöktüm klavye ve mouse'a.
Yalnız aynı üründen çoklu siparişler gümrükten geçmeyebiliyor, ticari alışveriş olarak değerlendiriyorlar.
Al dostum bence 2 klavye 300 TL ye denk geliyor bedava valla.
Hocam ben 2 ayrı klavye aldım da siz biliyorsunuzdur kargo ödememk için keycapslerle beraber aldım ikisi birerli sipariş olmak üzere toplam 2 yapıyor ama 4 ürün içeriyor bu ay bide 2 tane nike ayakkabı gelmişti 5i geçti mi sayacaklar tek siparişte diye 1er mi sayacaklar bilginiz var mı?Ben geçiricemMerak etme
![]()