Bu linkte hepsi var dostum bunu koy istersen.farklı modeller de mevcut. 200 TL üzerine kargo ücretsiz. delikli ultra hafif mouse ile alınabilir.
link
mağazanın diğer ürünleri
Klavyeye uyumlu pudding keycapsler TR'de çok pahalı alınır yani.113 TL ye alınır mı beyler bide redragon kumara k552-2 ile uyumlu olur mu
Geldi mi ürün ? Bu fiyata gateron bedavaMizar MZ60 Luna mekanik RGB oyun klavyesi, %60 klavye 62 tuşlu QWERTZ DE düzeni, LED aydınlatma, Anti Ghosting NKRO, programlanabilir makro tuşları, Gateron Sarı, beyaz : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Mizar MZ60 Luna mekanik RGB oyun klavyesi, %60 klavye 62 tuşlu QWERTZ DE düzeni, LED aydınlatma, Anti Ghosting NKRO, programlanabilir makro tuşları, Gateron Sarı, beyaz : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Bu ürünün brown switch olanını + 54gr mavi mouse aldım, gerçi ihtiyacım yok ama uzun zamandır %60 klavye denemek istiyordum, bu fiyata bedava, klavye+mouse set düşünen ikisi birlikte alındığında kargo ücretsiz oluyor 300tl bandına getirebilir.
Yok az önce sipariş verdim, brown bitti blue kaldı.Geldi mi ürün ? Bu fiyata gateron bedava![]()
Hiç fark etmez aldım bile.Yok az önce sipariş verdim, brown bitti blue kaldı.
Hayırlı olsun, şuan bende g915 blue ve g513 blue var, ben gördüğümde brown bitmiş olsaydı ben almazdım, blue dan bıkkınlık geldi.Hiç fark etmez aldım bile.
Siz öyle yazınca ben de hiç araştırmadan aldım yorumları iyi diyeGeldi mi ürün ? Bu fiyata gateron bedava![]()
Sağolun hocam sizden görüp sipariş geçtimYok az önce sipariş verdim, brown bitti blue kaldı.
Hayırlı olsun, inşallah sadece klavyeyi almıyorsunuzdur, mouse da sepete ekleyin kargo beleşe gelsin, kardan zarar etmeyinSiz öyle yazınca ben de hiç araştırmadan aldım yorumları iyi diye
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sağolun hocam sizden görüp sipariş geçtim![]()
Hangisi iyi hocam?Daha ucuza buldum.
GK61s Mekanik Oyun Klavyesi - 61 Tuş RGB Işıklı LED Arka Aydınlatma/Mac Oyuncu (Gateron Mekanik Siyah, Kırmızı) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
GK61s Mekanik Oyun Klavyesi - 61 Tuş RGB Işıklı LED Arka Aydınlatma/Mac Oyuncu (Gateron Mekanik Siyah, Kırmızı) : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Daha ucuza buldum.
GK61s Mekanik Oyun Klavyesi - 61 Tuş RGB Işıklı LED Arka Aydınlatma/Mac Oyuncu (Gateron Mekanik Siyah, Kırmızı) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
GK61s Mekanik Oyun Klavyesi - 61 Tuş RGB Işıklı LED Arka Aydınlatma/Mac Oyuncu (Gateron Mekanik Siyah, Kırmızı) : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
güzelse alcam ihtiyacım yokDaha ucuza buldum.