RX 470'li Sistemim icin gerekli psu

Cannnn

80+
Reaksiyon skoru
83
Dostlar benim suanki sistemim i5 4460 gt 1030 yerine rx 470 almak istiyorum bunu besleyicek bir psu almam gerek ucuz bir psu bulmamda yardımcı olurmusunuz

ekran kartını yakında yükseltmek istersin diye ne olur ne olmaz en az 500w bir psu ilerde de işini görecektir

1030 dan 470e geçme derim işlemcin iyi biriktirip 570e geçmeni tavsiye ederim

minumum ileriye dönük bir daha aklınıza hangi sistemi kurarsanız kurun takılmayacak gerçek 650 w 80+ power bakın. Bir sonrakinde yetermiydi diye düşünmezsiniz. Paraya acımam derseniz daha donanımlı ürünlerde var.

minumum ileriye dönük bir daha aklınıza hangi sistemi kurarsanız kurun takılmayacak gerçek 650 w 80+ power bakın. Bir sonrakinde yetermiydi diye düşünmezsiniz. Paraya acımam derseniz daha donanımlı ürünlerde var.
Yakinda tamemen yeni bir pc alacağım idareten istiyorum

Güzel kardeşim yeni bir pc alacaksın o zaman ne ekran kartını değiştir ne de psu ara. İkisi için ekstra masrafa girmek yerine mevcut sisteminle idare edip yeni alacağın pc için bütçene aktar alacağın sistemin en azından 1 parçası daha iyi performanslı ürün olur.

Güzel kardeşim yeni bir pc alacaksın o zaman ne ekran kartını değiştir ne de psu ara. İkisi için ekstra masrafa girmek yerine mevcut sisteminle idare edip yeni alacağın pc için bütçene aktar alacağın sistemin en azından 1 parçası daha iyi performanslı ürün olur.
Suan bu sistemle hic birsey yapılmiyor en azindan 800 tl bir masrafla kendimi tatmin ediyim zaten sonra düşündüğum sistem 2070s li bir sistem

Geri