inno3d ekran kartı hakkında

Kaan yılmaz

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
212
inno3d yazılım güncellemsi driver güncellemsi alıcak mı ?
nvdı anlaşmasını bitirdigi için şuan bu ekran kartını alsak sorun olur mu ilerde ne gibi problem yaşarım ?

Güncelleme alan gpu birimi innoyla alakası yok alırsınız. Partnerlik bitirdiklerini de sizden duymuş oldum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

inno yazılımını günceller mi onu bilemeyiz de gerek de yok zaten ama bence yanlış bilginiz var 40xx de de inno kart çıkardı evgayla karıştırmış olabilir misiniz? @Kaan yılmaz

Son düzenleme:
Inno3d markası sadece soğutma blogu üretiyor o kart için. Yazılım güncellemesi alan içinde ki chip

Partnerlik bitirdiklerini de sizden duymuş oldum.
Galiba İnno3d Evga'nın bir alt markası. Evga, Nvidia ile bağlarını kopardığı için İnno3d'de ayrılmış oldu.

Galiba İnno3d Evga'nın bir alt markası. Evga, Nvidia ile bağlarını kopardığı için İnno3d'de ayrılmış oldu.
Hayır.
Evga kendi şirketi.

İnoo3d farklı bir alt şirket
1665926942106.png

Galiba İnno3d Evga'nın bir alt markası. demişsin bu bilginin bir yerde resmi acıklaması var mı ?

Hayır.
Evga kendi şirketi.

İnoo3d farklı bir alt şirket
Alıntıyı görüntüle
teşekkürler bu bilgi iyi oldu

Güncelleme alan gpu birimi innoyla alakası yok alırsınız. Partnerlik bitirdiklerini de sizden duymuş oldum.

inno yazılımını günceller mi onu bilemeyiz de gerek de yok zaten ama bence yanlış bilginiz var 40xx de de inno kart çıkardı evgayla karıştırmış olabilir misiniz? @Kaan yılmaz
evet

Bilmiyorum ama galiba Wikipedia'da görmüştüm. Ama hatırlamıyorum. O yüzden galiba dedim.

İnno3d bitirmedi anlaşmasını.
Hatta RTX 4000 serisi birden çok model duyurdu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,191,032
Üyeler
189,025
Son üye
JamesMcgill
Geri