netflix ortak arıyorum

GreYs

80+
Reaksiyon skoru
7
arkadaşlar kyk yurdunda canım çok sıkılıyor bu yüzden netflix almak istedim ama fiyatlar uçmuş 1 kişi ortak bulabilirsem maliyeti düşürebilirim diye düşündüm ortak girmek isteyen olursa discord adını bırakırsa ben iletişime geçeyim (not 12.5 tl 1 kişi papara cashback ile birlikte)

itemsatis gibi sitelerde var hocam 24tl gibi fiyatlara 4k alabilirsiniz 1 profil

Hocam bende katılıyorum bencede alınmaz o paket ama arkadaş sadece ortak bulmak için konu açmış burda bunu konuşmak ne kadar mantıklı ki?
Kararından pișman olmasın diye bilgi verdik uzatmadık.Gerisi kendi tercihi.Neyi dokundu ki yorumun?Sen kalitesiz bir șeyi göz göre göre aldırırmısın karșındaki adama.biz dedik geçtik almak istiyorsa hala alsın.Benim param mı.

Kararından pișman olmasın diye bilgi verdik uzatmadık.Gerisi kendi tercihi.Neyi dokundu ki yorumun?Sen kalitesiz bir șeyi göz göre göre aldırırmısın karșındaki adama.biz dedik geçtik almak istiyorsa hala alsın.Benim param mı.
hocam tamam gerginliğe gerek yok ben de biliyorum ama internet zaten sıkıntı ondan dolayı o paketi seçtim

Yorum dokunması gibi bir durum söz konusu değil sadece konunun amacı ortak bulmak, yoksa bende aynı şekilde dediğiniz yoruma katılıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,220,313
Üyeler
197,864
Son üye
yetimhanekundacisi45
Geri