Neler Yeni

netflix ortak arıyorum

GreYs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Halil
arkadaşlar kyk yurdunda canım çok sıkılıyor bu yüzden netflix almak istedim ama fiyatlar uçmuş 1 kişi ortak bulabilirsem maliyeti düşürebilirim diye düşündüm ortak girmek isteyen olursa discord adını bırakırsa ben iletişime geçeyim (not 12.5 tl 1 kişi papara cashback ile birlikte)

Passamet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Passamet
hangi planı almayı düşünüyorsun

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,569
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3

MSI aşığıyimm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,106
İsim
Ali Batmaz
itemsatis gibi sitelerde var hocam 24tl gibi fiyatlara 4k alabilirsiniz 1 profil

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,569
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
Hocam bende katılıyorum bencede alınmaz o paket ama arkadaş sadece ortak bulmak için konu açmış burda bunu konuşmak ne kadar mantıklı ki?
Kararından pișman olmasın diye bilgi verdik uzatmadık.Gerisi kendi tercihi.Neyi dokundu ki yorumun?Sen kalitesiz bir șeyi göz göre göre aldırırmısın karșındaki adama.biz dedik geçtik almak istiyorsa hala alsın.Benim param mı.

GreYs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Halil
Kararından pișman olmasın diye bilgi verdik uzatmadık.Gerisi kendi tercihi.Neyi dokundu ki yorumun?Sen kalitesiz bir șeyi göz göre göre aldırırmısın karșındaki adama.biz dedik geçtik almak istiyorsa hala alsın.Benim param mı.
hocam tamam gerginliğe gerek yok ben de biliyorum ama internet zaten sıkıntı ondan dolayı o paketi seçtim

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Yorum dokunması gibi bir durum söz konusu değil sadece konunun amacı ortak bulmak, yoksa bende aynı şekilde dediğiniz yoruma katılıyorum.

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,569
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
Top Bottom