🔥İndirim Gaming Gen Gigabyte İndirimleri

3k yazıyor şaka gibi :D
İyi fiyatmış cidden, geçen Dell aldım ben de o yüzden sordum. Teşekkürler :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada 3070Ti stokta şu an.

3070ti alınır mı

Gaminggentr den bişey alınmaz. Ürün iade ettim paramı yatırmadılar. Tüketici hakem heyetine başvurmak mı lazım acaba?

Ne kadar oldu iade edeli?
1 haftayı geçti hocam. Aradım sizi aradık IBAN almak için dediler alakası yok. Dedim şimdi vereyim dediler olmaz falan Pazartesi arayacağız. Saat 15 oldu hala arayan soran yok. Arayacağım birazdan.

Gaminggentr den bişey alınmaz. Ürün iade ettim paramı yatırmadılar. Tüketici hakem heyetine başvurmak mı lazım acaba?
Beklemek lazım, uzuyorsa da mail atarsın. Ben de monitör aldım daha paketlenmiş, kargoya verilmemiş "paketlenmiş" :D Biraz yoğunlar herhalde acelen yoksa bekle veya ara / mail at.

Geçen bunlarda hırsızlık olayı olmuştu değil mi? 🤔🤔

1 haftayı geçti hocam. Aradım sizi aradık IBAN almak için dediler alakası yok. Dedim şimdi vereyim dediler olmaz falan Pazartesi arayacağız. Saat 15 oldu hala arayan soran yok. Arayacağım birazdan.
Arkadaşımın iadesi 2 hafta kadar sürmüştü. Biraz bekle istersen THH ile kafanı ağrıtma boşuna. Gaminggenden ürün aldığında sıkıntı çıkmazsa sorun yok ama iade vs. durumlarında hiç iyi değiller gördüğüm kadarıyla.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,521
Üyeler
192,738
Son üye
HLLGLN
Geri