Read Dead Redemption 2 Alinir Mi ?

Lunchx

80+ Silver
Reaksiyon skoru
834
Merhaba, bir suredir Steam da indirimlere bakiyordum ve RDR2 indirime girmis sizce almalimiyim urun suanda 30 Euro gibi bir fiyati var alinir mi alir isem Dualshock 4 ile oynayacagim. Sizce daha cok indirime girermi ve bu oyunu 30 saat oynadiktan sonra SIKILMAK istemiyorum sizce sIkIlir miyim ?

Hep bu fiyatlara düşüyor diye biliyorum, ben de Red Dead Online alacağım da hikayeyi farklı yollardan o.O2 oynamıştım. Sadece online sarar mı?

Hep bu fiyatlara düşüyor diye biliyorum, ben de Red Dead Online alacağım da hikayeyi farklı yollardan o.O2 oynamıştım. Sadece online sarar mı?
Hocam hicbir fikrim yok henuz oynamadigim icin online biraz SIKICI gelebilir eger hikaye modu yok ise. Sizce almalimiyim ?

Hocam hicbir fikrim yok henuz oynamadigim icin online biraz SIKICI gelebilir eger hikaye modu yok ise. Sizce almalimiyim ?
Parasının her kuruşunu kesinlikle hakediyor, bence almalısın.

Merhaba, bir suredir Steam da indirimlere bakiyordum ve RDR2 indirime girmis sizce almalimiyim urun suanda 30 Euro gibi bir fiyati var alinir mi alir isem Dualshock 4 ile oynayacagim. Sizce daha cok indirime girermi ve bu oyunu 30 saat oynadiktan sonra SIKILMAK istemiyorum sizce sIkIlir miyim ?
En iyi hikayeli oyunlardan, hiç oynamadım ama oyunun fizikleri, grafikleri her şeyi çok iyi

Merhaba, bir suredir Steam da indirimlere bakiyordum ve RDR2 indirime girmis sizce almalimiyim urun suanda 30 Euro gibi bir fiyati var alinir mi alir isem Dualshock 4 ile oynayacagim. Sizce daha cok indirime girermi ve bu oyunu 30 saat oynadiktan sonra SIKILMAK istemiyorum sizce sIkIlir miyinbh
En iyi hikayeli oyunlardan, hiç oynamadım ama oyunun fizikleri, grafikleri her şeyi çok iyi
Tarihin en iyi oyunudur RD2 den daha fazla parasini hak eden bir oyun yoktur

30 saatten daha fazlası eder. Görevleri tamamen bitirsen bile açık dünyada dolaşırken karşına sürprizler çıkabiliyor. Bu durum da oyunu neredeyse bitirmiyor. Bence fiyatına fazlasıyla değer.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,167
Üyeler
185,229
Son üye
Father
Geri