XFX Speedster MERC 319 AMD Radeon RX 6900 XT Black RX-69XTATBD9 16GB GDDR6 256Bit DX12 Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!
bir aralar bu fiyatta geziyordu tekrar düşmüş
15kya nitro 16kya toxic vardı bu fiyata alinmaz![]()
XFX Speedster MERC 319 AMD Radeon RX 6900 XT Black RX-69XTATBD9 16GB GDDR6 256Bit DX12 Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
bir aralar bu fiyatta geziyordu tekrar düşmüş
evet ama şuan yok15kya nitro 16kya toxic vardı bu fiyata alinmaz
Yurtdisinda 999usden 679usdye düştü yakin zamanda ulkemizdede düşüş olur beklemekte fayda varevet ama şuan yok
Yurtdisinda 999usden 679usdye düştü yakin zamanda ulkemizdede düşüş olur beklemekte fayda var
Xfxin giris modeli degil mi bu nasil nitrodan daha iyiMükemmel fiyat. Soğutma olarak Nitrodan iyi.
600 tl fark ile nerede nitro var söyleyin konuya ekleyelim.Soğutması iyi olsa bile nitro gibi bir kart bakıp izlenir, onu tercih ederdim yine de 600 700 fark verip.. BEYAZ PLATE UĞRUNA
MERC Bu. En tepe modeli.Xfxin giris modeli degil mi bu nasil nitrodan daha iyi
merc girişse en üst modeli ne cok merak ettim?Xfxin giris modeli degil mi bu nasil nitrodan daha iyi
Arkadaşım sen bu ürünü attın diye övdüğün zaman hediye rozet bir şey almıyorsun yukarıda da ''şu an yok'' yapmışsın zaten. Alacak kişi nitroyu bekler 3 5 kuruşluk ürün değil bunlar.600 TL fark ile nerede nitro var söyleyin konuya ekleyelim.
dostum xfx övsem benim elime ne geçecek sen şuan başka bir kartın olmayan fiyatı hakkında yorum yapıyorsun yani şuan 6900 xt alacak bir kişi için senin yorumunun hiçbir faydası yokArkadaşım sen bu ürünü attın diye övdüğün zaman hediye rozet bir şey almıyorsun yukarıda da ''şu an yok'' yapmışsın zaten. Alacak kişi nitroyu bekler 3 5 kuruşluk ürün değil bunlar.