❌İndirim Bitti! ASUS TUF RTX 3060 8549₺

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Bu pahalı alınmaz diyenler, ihtiyacı olanı da caydiriyorsunuz ... stok bitti? bırakın milleti alsınlar... yok almayın . Yok alınmaz, niye bitti stok o zaman ?

ben şahsen ekran kartı arıyordum aldım . karasızım iptal edebilirim.

asus tuf serisine bu fiyat verilirdi ya. Ulan iyi ki bir kere bakmadık güzelim kart gitmiş. Oyun da veriyor, onu da okutsanız 250 liraya. 8250'e gelirdi.

oyun dijital nasıl satılır ki ?

hocam asgari ücret artacak felan bende bir daha bulamam diye aldım zaten iyi mi ettim kötümü kararsızım sadece

Bu ekran kartlarını bu fiyatlardan alanlar olmaya devam ettikçe düşük fiyatları zor görürüz. Millette para var demek ki alıyor. 3060'a Tuf bile olsa Rog da olsa 8bin tl bile verilmemeli bence (başkası verebilir). Aciliyeti olan varsa zaten alır hiç düşünmez 2000 tl 1500tl fazla verir yine alır istediği modelse. Mesela ben bekliyorum 6500 civarına düşmesi lazım artık bu 3060 serisinin. 8000tl civarı da 3060ti olmalı. Gerekirse 6 ay daha beklerim. Bu fiyatlardan alacağıma hiç almam. Herkes böyle düşünse zaten fiyatlar düşer. Yani bu fiyat, fırsat, aaa almazsam çok şey kaybederim fiyatı değil benim için.

Bu ekran kartlarını bu fiyatlardan alanlar olmaya devam ettikçe düşük fiyatları zor görürüz. Millette para var demek ki alıyor. 3060'a Tuf bile olsa Rog da olsa 8bin TL bile verilmemeli bence (başkası verebilir). Aciliyeti olan varsa zaten alır hiç düşünmez 2000 TL 1500tl fazla verir yine alır istediği modelse. Mesela ben bekliyorum 6500 civarına düşmesi lazım artık bu 3060 serisinin. 8000tl civarı da 3060ti olmalı. Gerekirse 6 ay daha beklerim. Bu fiyatlardan alacağıma hiç almam. Herkes böyle düşünse zaten fiyatlar düşer. Yani bu fiyat, fırsat, aaa almazsam çok şey kaybederim fiyatı değil benim için.
Senin dediğin Türkiye dışında bütün ülkelerde zaten sistem bu şekilde ilerliyo yeni ekran kartları çıktıkça eskilerinin değeri kalmıyor ama unutma ki Türkiye de yaşıyorsun kartlar gitgide ucuzlamak yerine dahada artıyor. Şimdiye kadar ne aldıysam hepsinin fiyatı 3-5 ay sonra hepsinin fiyatı arttı.
Dediğim gibi burası Türkiye burada zammın dışında bişey görmen zor :D (şahsi fikrimdir.)

Senin dediğin Türkiye dışında bütün ülkelerde zaten sistem bu şekilde ilerliyo yeni ekran kartları çıktıkça eskilerinin değeri kalmıyor ama unutma ki Türkiye de yaşıyorsun kartlar gitgide ucuzlamak yerine dahada artıyor. Şimdiye kadar ne aldıysam hepsinin fiyatı 3-5 ay sonra hepsinin fiyatı arttı.
Dediğim gibi burası Türkiye burada zammın dışında bişey görmen zor :D (şahsi fikrimdir.)
Bu düşünce şeklimizi değiştirsek bence diğer ülkelerdeki gibi indirimler bizde de olabilir. Bir de şu var. Ben tüm piyasada kart fiyatları düşecek kesin de demiyorum. Mesela bir kampanya yapılır 30tane 3060 Asus Tuf 6500 TL'ye koyabilirler veya başka 3060 marka kartı. Bu ihtimal var bence. Benim aciliyetim yok ve ben öyle bir kampanya ve fırsat bekliyorum. Bu fiyat, almazsam bir daha bu fiyatlara bulamam fiyatı değildi benim açımdan. Yine 8000TL civarına düşer zaten Asus Tuf 3060 (benim fikrim bu yani) bakalım 2,3 aya neler olacak.

üsdfsdfsdfsdfs

Bu ekran kartlarını bu fiyatlardan alanlar olmaya devam ettikçe düşük fiyatları zor görürüz. Millette para var demek ki alıyor. 3060'a Tuf bile olsa Rog da olsa 8bin TL bile verilmemeli bence (başkası verebilir). Aciliyeti olan varsa zaten alır hiç düşünmez 2000 TL 1500tl fazla verir yine alır istediği modelse. Mesela ben bekliyorum 6500 civarına düşmesi lazım artık bu 3060 serisinin. 8000tl civarı da 3060ti olmalı. Gerekirse 6 ay daha beklerim. Bu fiyatlardan alacağıma hiç almam. Herkes böyle düşünse zaten fiyatlar düşer. Yani bu fiyat, fırsat, aaa almazsam çok şey kaybederim fiyatı değil benim için.

452 dolar * 18.56 = 8384 TL. Bunun millette para olmasıyla alakası yok. Biz almasak düşer vs. Arabaların fiyatları düşüyor mu? Bitcoin/Ethereum'un yükseldiği dönemlerde yine almıyordun, yine artıyordu. Çünkü, sen almasan da birileri alıyor, alacak.

Dolarla gelen ürün/ürünler için hele hele yarın bir açıklama yapıldığında ne olacağı bilinmeyen bir kur politikasında nasıl indirim bekleniyor? Ekran kartları dolar bazlı inerse ancak bir indirim olur. 6 ay beklersen tabii ki yeni kartlar çıktığı için eskileri dolar bazlı ucuzlayacak bu dünyanın her alanında böyledir. Dolar 22 olur, ekran kartı 400 dolar olursa ne değişecek mesela? Hadi diyelim 350 dolar oldu, dolar da 20'de kaldı. 7000 TL'den aldın. Eee noldu? 6 ay daha teknolojisi eskimiş bir kart aldın. Aslında yine de bir maliyetin oldu. Eskime maliyeti.

Ha diyorsan ki ben zaten yazın oynamak için bir bilgisayar topluyorum ve bütçemde ancak rtx 3060'a yetiyor, o zaman zaten burdaki insanlarla senin satın alma stratejinin uyuşmaması normal lakin yine de satın alanların eleştirilecek bir yanı yok. Amerika fiyatı = TR fiyatı olduğunda, bu ürün Türkiye için uygun fiyatlıdır. Özellikle teknolojik ürünlerde.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,282
Üyeler
189,822
Son üye
dogan4445
Geri