Eğer başka yerde daha ucuzunu bulabilirim diyorsan ve asus tuf olarak bu kalitede , iptal edip al.ben şahsen ekran kartı arıyordum aldım . karasızım iptal edebilirim.
Amd almak istemiyorsan iade etmeben şahsen ekran kartı arıyordum aldım . karasızım iptal edebilirim.
Senin dediğin Türkiye dışında bütün ülkelerde zaten sistem bu şekilde ilerliyo yeni ekran kartları çıktıkça eskilerinin değeri kalmıyor ama unutma ki Türkiye de yaşıyorsun kartlar gitgide ucuzlamak yerine dahada artıyor. Şimdiye kadar ne aldıysam hepsinin fiyatı 3-5 ay sonra hepsinin fiyatı arttı.Bu ekran kartlarını bu fiyatlardan alanlar olmaya devam ettikçe düşük fiyatları zor görürüz. Millette para var demek ki alıyor. 3060'a Tuf bile olsa Rog da olsa 8bin TL bile verilmemeli bence (başkası verebilir). Aciliyeti olan varsa zaten alır hiç düşünmez 2000 TL 1500tl fazla verir yine alır istediği modelse. Mesela ben bekliyorum 6500 civarına düşmesi lazım artık bu 3060 serisinin. 8000tl civarı da 3060ti olmalı. Gerekirse 6 ay daha beklerim. Bu fiyatlardan alacağıma hiç almam. Herkes böyle düşünse zaten fiyatlar düşer. Yani bu fiyat, fırsat, aaa almazsam çok şey kaybederim fiyatı değil benim için.
Bu düşünce şeklimizi değiştirsek bence diğer ülkelerdeki gibi indirimler bizde de olabilir. Bir de şu var. Ben tüm piyasada kart fiyatları düşecek kesin de demiyorum. Mesela bir kampanya yapılır 30tane 3060 Asus Tuf 6500 TL'ye koyabilirler veya başka 3060 marka kartı. Bu ihtimal var bence. Benim aciliyetim yok ve ben öyle bir kampanya ve fırsat bekliyorum. Bu fiyat, almazsam bir daha bu fiyatlara bulamam fiyatı değildi benim açımdan. Yine 8000TL civarına düşer zaten Asus Tuf 3060 (benim fikrim bu yani) bakalım 2,3 aya neler olacak.Senin dediğin Türkiye dışında bütün ülkelerde zaten sistem bu şekilde ilerliyo yeni ekran kartları çıktıkça eskilerinin değeri kalmıyor ama unutma ki Türkiye de yaşıyorsun kartlar gitgide ucuzlamak yerine dahada artıyor. Şimdiye kadar ne aldıysam hepsinin fiyatı 3-5 ay sonra hepsinin fiyatı arttı.
Dediğim gibi burası Türkiye burada zammın dışında bişey görmen zor(şahsi fikrimdir.)
Hocam eagle ile tuf arasında çoooook ciddi bir kalite farkı var. 8k civarına 3060 bulunuyor zaten ama 8.5k'ya tuf kalitesinde bir 3060 olunca indirim oluyor. Tabi öyle kaçırdık diye kahrolacak bir indirim değil ama güzel bir fırsat denilebilir.
Bu ekran kartlarını bu fiyatlardan alanlar olmaya devam ettikçe düşük fiyatları zor görürüz. Millette para var demek ki alıyor. 3060'a Tuf bile olsa Rog da olsa 8bin TL bile verilmemeli bence (başkası verebilir). Aciliyeti olan varsa zaten alır hiç düşünmez 2000 TL 1500tl fazla verir yine alır istediği modelse. Mesela ben bekliyorum 6500 civarına düşmesi lazım artık bu 3060 serisinin. 8000tl civarı da 3060ti olmalı. Gerekirse 6 ay daha beklerim. Bu fiyatlardan alacağıma hiç almam. Herkes böyle düşünse zaten fiyatlar düşer. Yani bu fiyat, fırsat, aaa almazsam çok şey kaybederim fiyatı değil benim için.