GTX 1660 Tİ HAKKINDA YORUM

Jesny

80+
Reaksiyon skoru
1
ASUS TUF GAMİNG GTX 1660 Tİ almayı düşünüyorum kullanan varsa veya bilgisi olan yorum alabilirmiyim

ASUS TUF GAMİNG GTX 1660 Tİ almayı düşünüyorum kullanan varsa veya bilgisi olan yorum alabilirmiyim
ben kullanıyorum fps konusunda harika ama oyunlarda 75-85 derece

GTX 1660 serisi ekran kartı kullanan 2 arkadaşımda mutlu değil, oyunu açmasına açıyor fakat vaat ettiği performansı alamıyorum diyorlar sonuç olarak eski bir ekran kartı değil, en son çıkan GTX serisi ve RTX 20 serisi Turing mimarisini kullanıyor ama dediğim gibi 1660 Super ve 1660 Ti kullanıyorlar mutlu değiller karşılaştırma olarakta GTX 1070' denk diyebilirim aralarında 5-10 FPS var 1070 geçiyor onu nerden biliyorum dersende başka bir arkadaşımda var hatta 1660'tan 1070'e geçti, diğer arkadaşımla kapsamlı test yaptılar sonuç o şekilde çıktı. Nvidia o yıl pazarı boş bırakmamak, doldurmak amacıyla ve tüketiciye bir şey sunma zorunluluğunda olduğu için çıkardı bu seriyi. Görüşlerim bu şekilde.

sıfır alıcam işlemcim i7 6700
yani aslında 1660ti fiyatına rx 6600 ler var ama zannedersem işlemciniz besleyemeyecektir 6600'ü. Bunun dışında ekran kartı gayet iyi saf kas gücü olarak RTX 2060 a biraz yakın performans veriyor. Ayrıca işlemcinizin GTX 1660Ti yı da tam besleyeceğini düşünmüyorum. Bence ekran kartını güncellemek yerine önce işlemciyi ve anakartı güncelleseniz daha iyi gibi. Mesela 11400F + B560 bir anakart alabilirsiniz 1660Ti parasına. Sonrasında bütçe oluştuğunda da güncel bir ekran kartı alır keyfinize bakarsınız. Çünkü bu setupta ekran kartının gücünden tam olarak yararlanabileceğiniz söylenemez.

Geri