D3ATHLY
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,070
Arkadaşlar ryzen 5 1600 af var bende , sizce 5500 e geçilirmi çok fark varmı arada
fark epey var ama 5600 al, valorant vs önbellekli oyun oynuyorsan
Arkadaşlar ryzen 5 1600 af var bende , sizce 5500 e geçilirmi çok fark varmı arada
bütçem ona yetmiyor malesef 2k altı arıyordum bu güzel oldu oyüzdenfark epey var ama 5600 al, valorant vs önbellekli oyun oynuyorsan
Parça değiştirmene gerek yok bios güncellemen lazım. Ama o işlemciden buna geçmene gerek yok bence daha üstüne geçmelisin.Yardım edebilicek birisi varmı ona göre siparişi vereceğim de şuan
yukarıda bir arkadaş çok fark eder demişte o yüzden dedimParça değiştirmene gerek yok bios güncellemen lazım. Ama o işlemciden buna geçmene gerek yok bence daha üstüne geçmelisin.
daha üstüne geçmeye bütçe yetmiyor malesef 5600 e geçmek isterdim amaParça değiştirmene gerek yok bios güncellemen lazım. Ama o işlemciden buna geçmene gerek yok bence daha üstüne geçmelisin.
Fark eder etmesine ama bence gerek yok. Zaten GTX 1650 kullanıyorsun aşırı bir fark göremezsin.yukarıda bir arkadaş çok fark eder demişte o yüzden dedim
steam pubg oynuyorum 5500 e geçsem tahmini kaç fps lik bir artış görürümFark eder etmesine ama bence gerek yok. Zaten GTX 1650 kullanıyorsun aşırı bir fark göremezsin.
sence ilk işim ekran kartını mı değişmek olmalı ve ikinci el max 2.5k ya hangi karta geçmeliyimFark eder etmesine ama bence gerek yok. Zaten GTX 1650 kullanıyorsun aşırı bir fark göremezsin.
Ekran kartın düşük olduğu için çok fark göremezsin.steam PUBG oynuyorum 5500 e geçsem tahmini kaç fps lik bir artış görürüm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sence ilk işim ekran kartını mı değişmek olmalı ve ikinci el max 2.5k ya hangi karta geçmeliyim
Bulabilirsen GTX 1660 süper veya Tİsteam PUBG oynuyorum 5500 e geçsem tahmini kaç fps lik bir artış görürüm
sence ilk işim ekran kartını mı değişmek olmalı ve ikinci el max 2.5k ya hangi karta geçmeliyim
teşekkür ederim , 1660 süper alsam 1600 af ile darboğaz olur mu sorun çıkar mıEkran kartın düşük olduğu için çok fark göremezsin.
Bulabilirsen GTX 1660 süper veya Tİ
Sorun olmaz.teşekkür ederim , 1660 süper alsam 1600 af ile darboğaz olur mu sorun çıkar mı
çok sağolasınSorun olmaz.