Kilolu ve kısa olmak

kraxius

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
353
Eskiden bu kadar takmazdım 170-172 arası boy 95-96 kiloyum ergenlikten gelen kişisel şeyleri takma şeyi herhalde kilo vermeye çalışıyorum gaz geliyor ama cidden zor 75 kiloya hedef koydum boy konusunda 177-180 arası olmak isterdim hep kilo yu zorda olsa veririz ancak boya karşı zor insanlarla zerre alakası yok bu arada dediklerimin sadece kendime göre söylüyorum kendimi düşünüyorum bunu nasıl atlatırım psikolojik olarak yardım edin

Eskiden bu kadar takmazdım 170-172 arası boy 95-96 kiloyum ergenlikten gelen kişisel şeyleri takma şeyi herhalde kilo vermeye çalışıyorum gaz geliyor ama cidden zor 75 kiloya hedef koydum boy konusunda 177-180 arası olmak isterdim hep kilo yu zorda olsa veririz ancak boya karşı zor insanlarla zerre alakası yok bu arada dediklerimin sadece kendime göre söylüyorum kendimi düşünüyorum bunu nasıl atlatırım psikolojik olarak yardım edin
Kaç yaşındasın?

Spor salonuna yazıl bütçen varsa
Yoksa koyduğun hedefe yaklaştığın her geçen gün daha iyi olucaksın zaten bundan emin ol ve devam et

yaş kadeşim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kardeşim

Bütçen varsa spor salonuna yazıl ve diyet uygula.
Kısa değilsin zaten kilolusun, kısalığın belki çözülmez ama kilo problemini çözebilirsin. :D
Kilo vermek istiyorsan zaten şekeri, abur cuburu kesince otomatik olarak veriyorsun.

Niye sadece psikolojik olarak kurtulmak istiyorsun ki? Spor salonuna yazıl 1-1.5 senede hem kilo verirsin hem de mis gibi yapılı vücudun olur.

Ağırlık çalışmak yağ vermeye yardımcı oluyor hemde kas yaptığın için verdiğin kilo kalıcı oluyor kaslar coddi anlamda kalori yakar bi 5-6 kg kas kütlesi kazandım normal yediğim halde vucud kimyasal açlık veriyor (yüksek enerji tüket diyor) kaslar durduğu yerde bile kalori yakıyor bunlarında bir bakım masrafı var😀😀

O arada parasi olmadigi icin sporu birakmak zorunda kalan ben 🫥
Evet bizim salona da 300₺'den bir an 600₺'ye zam geldi son 60 gün bakalım sonrasında ne yapacağım...

Eğer uzaman durduysa artık kabul etmen gerekir
Bende de vardı. Elimde olan bir şey değil yani kafaya takmaya gerek yok ve boyu uzun olup protez kol,bacak kullananları görünce sağlıklı olduğum için şükür ediyorum bir yere uzandığım yetişemediğimde yine aklıma geliyor ulan olsa fena mı olurdu diye yapacak bir şey yok şükür deyip geçiyorum

Canını sıkma kankam paran varsa spor salonuna yazıl güzel bir idman+ kardiyo ile zayıflarsın

paran yoksa bisiklet sür günlük 1 saat ve yeşil çay iç bol bol.

kalori açığıda bırakmayı unutma 300 gibi bir rakam.

Geri