dormammu1469
80+
- Reaksiyon skoru
- 174
- Bütçe
- 1000
fazla cebimden çıkmasını istemiyorum, f/p ürün tavsiyesi alabilirim 500-1k arası
Oyun direksiyonu?fazla cebimden çıkmasını istemiyorum, f/p ürün tavsiyesi alabilirim 500-1k arası
evet oyun direksiyonu pc içinOyun direksiyonu?
Ne oynayacaksınız peki ? Hani 900 derece mi lazım yoksa 90 derece mi ? (Bu fiyata 900 derece de bulunmaz zatenevet oyun direksiyonu pc için
Logitech momo ala bilirsin daha koyursan dfgt alirsin rampageden felan uzak dur ffb olmayanevet oyun direksiyonu pc için
direkt link atar misin hocambütçeni arttırma şansın varsa Logitech Driving Force GT almanı tavsiye ederim
ne kadar arttirmam gerekLogitech momo ala bilirsin daha koyursan dfgt alirsin rampageden felan uzak dur ffb olmayan
Ürünün Üretimi Duralı Çok Oldu Mecbur 2.el almanı gerekmekteşöyle ki bütçe sorun değil aslında sisteme yeterince para verdiğimi dusunuyorum bu yuzden minimum da kalmak istiyorum. sizlerin önereceği yuksek bantlarda olmayan önerileri de alabilirim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
direkt link atar misin hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ne kadar arttirmam gerek
1200e bulabilirsem alırım o haldeLogitech DFGT va en düşük 900 derece o da 2. elde 1200 2500 arasında fiyatı
temiz olursa alın baktığım ilanlarda sorunlu oluyor o fiyata1200e bulabilirsem alırım o halde
öyle de baş ağrıtır gibi duruyor vaz mı geçsemtemiz olursa alın baktığım ilanlarda sorunlu oluyor o fiyata