Burası indirin konusu mu yorum öneri görüş konusu mu acaba ? Konuyu takibe alıyoruz indirim bildirim yerine devamlı ürünler hakkında yorum yapılıyor. Devamlı yorum olduğu için indirimleri ayrı açmak daha mantıklı değil mi ?
unutmazsan beni de etiketler misinunutmazsam eklerim hocam
Olur hocam ama pek düzgün indirim yok gibi :/unutmazsan beni de etiketler misin
Bu adamlar bu işi yapıyor. Adam her türlü hem kendi kazanıyor hemde tüketiciye kazandırıyor. Ürünü 2000 TL ye alıyorsun. 1800 TL ye düşüyor bu arada senin 200 TL ni sana tekrar kupon olarak gönderiyor. O 200 TL yi kupon olarak gönderdiği için tekrar oradan alışveriş yapıyorsun yine kazanıyor. Tüketicide 200 TL si iade olduğu için kazanıyor her türlü kazan kazan. Boşuna DEV değil adamlar.@White Ravens istersen konuya bunu da ekle
aynen öyle keşke her e ticaret sitesi böyle bir uygulama yapsaBu adamlar bu işi yapıyor. Adam her türlü hem kendi kazanıyor hemde tüketiciye kazandırıyor. Ürünü 2000 TL ye alıyorsun. 1800 TL ye düşüyor bu arada senin 200 TL ni sana tekrar kupon olarak gönderiyor. O 200 TL yi kupon olarak gönderdiği için tekrar oradan alışveriş yapıyorsun yine kazanıyor. Tüketicide 200 TL si iade olduğu için kazanıyor her türlü kazan kazan. Boşuna DEV değil adamlar.
var mı hocam gözüne çarpan indirimBu adamlar bu işi yapıyor. Adam her türlü hem kendi kazanıyor hemde tüketiciye kazandırıyor. Ürünü 2000 TL ye alıyorsun. 1800 TL ye düşüyor bu arada senin 200 TL ni sana tekrar kupon olarak gönderiyor. O 200 TL yi kupon olarak gönderdiği için tekrar oradan alışveriş yapıyorsun yine kazanıyor. Tüketicide 200 TL si iade olduğu için kazanıyor her türlü kazan kazan. Boşuna DEV değil adamlar.
İndirimler eh işte seviyesinde çok düzgün indirim görmedim daha bilgisayar ile ilgili kategoride.var mı hocam gözüne çarpan indirim
İndirimler eh işte seviyesinde çok düzgün indirim görmedim daha bilgisayar ile ilgili kategoride.
İndirim olsunda ben liste falan yaparım.İstersen teknoloji indirimleri olduğunda sen onun için ekstra bir konu açabilirsin. Bu konuya da senin konunun linkini eklerim.
Giyim, mobilya, abur cubur, ıvır zıvır oldukça buraya koyarım. Bilgisayar ile ilgili şeyler oradan takip edilir.