11Gr?
Mesaj otomatik birleştirildi:
iletiyorlar kardesim burayaSağlam dediğiniz indirim varsa iletir misiniz?
11Gr?
iletiyorlar kardesim burayaSağlam dediğiniz indirim varsa iletir misiniz?
Tek paket mi 7 paket birden mi
7 paket yazıyorTek paket mi 7 paket birden mi
7Lİ Paket dostum Satıcı hepsiburada müşteri temsilcisine sorabilirsin şölen ürünleri 1 saattir bedava fiyattan gidiyor. gördüklerimi atıyorum11Gr?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Piyasaya göre çok iyi fiyat bence rgbli ram.
Kafam zonkluyor bee.Kaçırdık fırsatı tüh.7Lİ Paket dostum Satıcı hepsiburada müşteri temsilcisine sorabilirsin şölen ürünleri 1 saattir bedava fiyattan gidiyor. gördüklerimi atıyorum
filtreleme de şöleni seçip satıcıyı hepsiburada yapın 1 saattir neler gitti neler. ben başta yanlış fiyat sandım. yine görürsem buraya atarımKafam zonkluyor bee.Kaçırdık fırsatı tüh.
Eyvallah sağ olun.filtreleme de şöleni seçip satıcıyı hepsiburada yapın 1 saattir neler gitti neler. ben başta yanlış fiyat sandım. yine görürsem buraya atarım
katılıyorumŞu indirimlerin tek konuya toplanmasına karışıyım. Takip etmesi çooook daha zor oluyor. Konu başlığındaki linkelerde stok bitmiş, diğer indirimleri arkadaşlar konu içinde paylaşıyor. 15 sayfa içinde onları da görmek çook daha zor oluyor. Bence indirimleri birleştirmek yerine ayrı ayrı konu açalım ya.
2 karamelli çektim.aynı fiyattan.filtreleme de şöleni seçip satıcıyı hepsiburada yapın 1 saattir neler gitti neler. ben başta yanlış fiyat sandım. yine görürsem buraya atarım