inceledim şimdi ama bu tarz değil videodakiasus rog strix scope optik switch
nasıl bi keycaps alabilirim bunun içinDostum sadece switchlerle alakalı değil bu ses. Keycapslerinde önemi var bunda. Böyle direk bulmak zor gibi.
ürünler yurt dışı ben tr için sormuştum soruyuKardeşim videonun açıklamasında adam link koymuş tıklayınca black switch diyor zaten
Şu tarz PBT olacak ama malzemesi önemli işte. Direk şudur diyemeyiz.inceledim şimdi ama bu tarz değil videodaki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
nasıl bi keycaps alabilirim bunun için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ürünler yurt dışı ben tr için sormuştum soruyu
teşekkür ederim alıp deneyeyim biŞu tarz PBT olacak ama malzemesi önemli işte. Direk şudur diyemeyiz.
kasanında önemi varDostum sadece switchlerle alakalı değil bu ses. Keycapslerinde önemi var bunda. Böyle direk bulmak zor gibi.
knk araştırmadan alma sakın keycaps önemli bişey. keychron'un keycapsleri var altına imzamı atarım ama muadilleri hakkında bilgim yok. kaliteli keycapslerin çoğu aliexpress ve banggoodda gidip tr'den hyperx pudding alırsan böyle klavyeyi çok beklersinteşekkür ederim alıp deneyeyim bi
yani kumar oynuyacam biraz çünkü tr de bu klavye içeriğini hiç bir platformda kişide kanalda görmedim malesefkasanında önemi var
knk araştırmadan alma sakın keycaps önemli bişey. keychron'un keycapsleri var altına imzamı atarım ama muadilleri hakkında bilgim yok. kaliteli keycapslerin çoğu aliexpress ve banggoodda gidip tr'den hyperx pudding alırsan böyle klavyeyi çok beklersin
göremezsin zaten türkiyede custom klavyeyle ilgilenen çok az kişi var. bildiğim birkaç tane kaliteli keycap var ama sana klavye parasına patlar. keycapten aşırı anlamıyorum kendin araştırman lazım biraz türkiyede çeken kanal olmadığı için işin zor. swarcow var bitekyani kumar oynuyacam biraz çünkü tr de bu klavye içeriğini hiç bir platformda kişide kanalda görmedim malesef