Bu ses tonunda klavye arıyorum

rynsz

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
375

Arkadaşlar bu ses tonunda klavye arıyorum modelleri nedir ?

asus rog strix scope optik switch

Kardeşim videonun açıklamasında adam link koymuş tıklayınca black switch diyor zaten

Dostum sadece switchlerle alakalı değil bu ses. Keycapslerinde önemi var bunda. Böyle direk bulmak zor gibi.

asus rog strix scope optik switch
inceledim şimdi ama bu tarz değil videodaki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dostum sadece switchlerle alakalı değil bu ses. Keycapslerinde önemi var bunda. Böyle direk bulmak zor gibi.
nasıl bi keycaps alabilirim bunun için

Kardeşim videonun açıklamasında adam link koymuş tıklayınca black switch diyor zaten
ürünler yurt dışı ben tr için sormuştum soruyu

inceledim şimdi ama bu tarz değil videodaki

nasıl bi keycaps alabilirim bunun için

ürünler yurt dışı ben tr için sormuştum soruyu
Şu tarz PBT olacak ama malzemesi önemli işte. Direk şudur diyemeyiz.

kasanında önemi var
teşekkür ederim alıp deneyeyim bi
knk araştırmadan alma sakın keycaps önemli bişey. keychron'un keycapsleri var altına imzamı atarım ama muadilleri hakkında bilgim yok. kaliteli keycapslerin çoğu aliexpress ve banggoodda gidip tr'den hyperx pudding alırsan böyle klavyeyi çok beklersin

kasanında önemi var

knk araştırmadan alma sakın keycaps önemli bişey. keychron'un keycapsleri var altına imzamı atarım ama muadilleri hakkında bilgim yok. kaliteli keycapslerin çoğu aliexpress ve banggoodda gidip tr'den hyperx pudding alırsan böyle klavyeyi çok beklersin
yani kumar oynuyacam biraz çünkü tr de bu klavye içeriğini hiç bir platformda kişide kanalda görmedim malesef

yani kumar oynuyacam biraz çünkü tr de bu klavye içeriğini hiç bir platformda kişide kanalda görmedim malesef
göremezsin zaten türkiyede custom klavyeyle ilgilenen çok az kişi var. bildiğim birkaç tane kaliteli keycap var ama sana klavye parasına patlar. keycapten aşırı anlamıyorum kendin araştırman lazım biraz türkiyede çeken kanal olmadığı için işin zor. swarcow var bitek

Geri