Muhammedylmaz
80+
- Reaksiyon skoru
- 65
- Bütçe
- 2500
Dostlarım Max 2500 TL akıllı saat önerisinde bulunabilir misiniz şimdiden teşekkür ederim.
SAMSUNG GALAXY WATCH 4 ALABİLİRSİN HOCAM BEN KULLANIYORUM ŞARJI 2 GÜN GİTMESİ DIŞINDA HERHANGİ BİR SORUNU YOK KASMA DONMA VS. DE YAŞAMIYORUM GAYET GÜZEL SAATDostlarım Max 2500 TL akıllı saat önerisinde bulunabilir misiniz şimdiden teşekkür ederim.
Hocam peki ekranı 30 hz mi 60 hz miSAMSUNG GALAXY WATCH 4 ALABİLİRSİN HOCAM BEN KULLANIYORUM ŞARJI 2 GÜN GİTMESİ DIŞINDA HERHANGİ BİR SORUNU YOK KASMA DONMA VS. DE YAŞAMIYORUM GAYET GÜZEL SAAT
Max apple fanAkıllı saat apple dışında almanızı önermem özellikle akıllı saat dediğin zaman yazılımı ön planda olan cihaz almanız lazım. Boşa harcanan para gibi geliyor bana bence biraz daha biriktirin düzgün bir şey alın. Yine de alıcam diyorsanız amazfit gts 3 modellere bakabilirsiniz veya biraz daha verim güncel olsun derseniz gts 4 yeni piyasaya çıktı
3 tane apple dışında akıllı saat kullandım. (ortalama 3-4 ay)Max apple fan
Hangi saatlari?3 tane apple dışında akıllı saat kullandım. (ortalama 3-4 ay)
Apple watch SE de kullandım (7-8 ay).
Kesinlikle ve kesinlikle apple watch kalitesini hissettiriyor. En azından IOS telefon ile birlikte.
Samsung Galaxy Watch 4 kullanıyorum öneririm.Dostlarım Max 2500 TL akıllı saat önerisinde bulunabilir misiniz şimdiden teşekkür ederim.