❌İndirim Bitti! Dikkat Kampanyalı Vatan Sistem Stoğu Açıldı

aldım 2dk önce bende. sepette vardı onu onayladım oldu
Ben Sepete ekleyip stok bitti yazısını görene kadar bekledim ödeme ekranında. Stok bitince sipariş geçtim yinede oldu.

Valla yüzüm gülmedi şu pc işinde keşke gülse ya.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hayırlı olsun

ALDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
Alıntıyı görüntüle

RX 6500XT'ile yayın açamıyordum. Artık açabileceğim umarım. Gerçekten aşırı mutlu oldum. Teşekkürler. @Rosita
hayırlı olsun

Ben Sepete ekleyip stok bitti yazısını görene kadar bekledim ödeme ekranında. Stok bitince sipariş geçtim yinede oldu.
BENDE Aynısını yaptım.

Ağlayacağım resmen

hocam noldu 1 saat sonra atılması iyi miymiş :D
değil hocam, konuyu sen açmışsın öylesine buraya baktım gördüm denedim oldu. bunun için sana teşekkür ederim. bir önceki toplananda 2 saat sürekli denedim ama alamamıştım. vatan evet çok kötü bir site ama alsatçıları topluyorlar 1 saat diyerek. 200 stok için bu çok uzun bir süre

değil hocam, konuyu sen açmışsın öylesine buraya baktım gördüm denedim oldu. bunun için sana teşekkür ederim. bir önceki toplananda 2 saat sürekli denedim ama alamamıştım. vatan evet çok kötü bir site ama alsatçıları topluyorlar 1 saat diyerek. 200 stok için bu çok uzun bir süre
her türlü şans belki sen yayınlandığı dakika göremeyecektin veya buradan da göremeyecektin nasip kısmet bu işler

bir kaç defa yenileyince aldık 1 saat önce, montajsız aldık kuzene ama arayıp montajlıya çevirdi o galiba

bu arada sağolasın kardeşim sayende alabildik.

Son düzenleme:
@EinoKalevi @pickpocket siparişler onaylandı mı sizin ? Sabah onaylanır herhalde. Hızlı gelmesi içinde montaj yapılmasını istemedim. Umarım montajlayabilirim.

Ekler

• Screenshot_20221104_004645.jpg
    Screenshot_20221104_004645.jpg
    50.3 KB · Hit: 78
Onaylandı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,475
Üyeler
192,730