- En İyi Cevap
- 28
- Reaksiyon skoru
- 12,062
Ben Sepete ekleyip stok bitti yazısını görene kadar bekledim ödeme ekranında. Stok bitince sipariş geçtim yinede oldu.aldım 2dk önce bende. sepette vardı onu onayladım oldu
Ben Sepete ekleyip stok bitti yazısını görene kadar bekledim ödeme ekranında. Stok bitince sipariş geçtim yinede oldu.aldım 2dk önce bende. sepette vardı onu onayladım oldu
hayırlı olsunValla yüzüm gülmedi şu pc işinde keşke gülse ya.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hayırlı olsun
ALDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
Alıntıyı görüntüle
RX 6500XT'ile yayın açamıyordum. Artık açabileceğim umarım. Gerçekten aşırı mutlu oldum. Teşekkürler. @Rosita
BENDE Aynısını yaptım.Ben Sepete ekleyip stok bitti yazısını görene kadar bekledim ödeme ekranında. Stok bitince sipariş geçtim yinede oldu.
değil hocam, konuyu sen açmışsın öylesine buraya baktım gördüm denedim oldu. bunun için sana teşekkür ederim. bir önceki toplananda 2 saat sürekli denedim ama alamamıştım. vatan evet çok kötü bir site ama alsatçıları topluyorlar 1 saat diyerek. 200 stok için bu çok uzun bir sürehocam noldu 1 saat sonra atılması iyi miymiş![]()
her türlü şans belki sen yayınlandığı dakika göremeyecektin veya buradan da göremeyecektin nasip kısmet bu işlerdeğil hocam, konuyu sen açmışsın öylesine buraya baktım gördüm denedim oldu. bunun için sana teşekkür ederim. bir önceki toplananda 2 saat sürekli denedim ama alamamıştım. vatan evet çok kötü bir site ama alsatçıları topluyorlar 1 saat diyerek. 200 stok için bu çok uzun bir süre
kesinlikle nasip. 2 haftadır her yeri takip ediyorum bi pc alayım diye. sana tekrardan teşekkür ederimher türlü şans belki sen yayınlandığı dakika göremeyecektin veya buradan da göremeyecektin nasip kısmet bu işler
bir kaç defa yenileyince aldık 1 saat önce, montajsız aldık kuzene ama arayıp montajlıya çevirdi o galibastok yok
bu arada sağolasın kardeşim sayende alabildik.INTEL I3 12100F-ZOTAC RTX 2060-MSI H610M BOMBER-KIOXIA 500GB SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL I3 12100F-ZOTAC RTX 2060-MSI H610M BOMBER-KIOXIA 500GB SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Şimdi baktım onaylanmış kral@EinoKalevi @pickpocket siparişler onaylandı mı sizin ? Sabah onaylanır herhalde. Hızlı gelmesi içinde montaj yapılmasını istemedim. Umarım montajlayabilirim.