Benimki de yeni onaylandı. Haftaya elimde olur diye düşünüyorum. Hadi bakalım hayırlısı.Şimdi baktım onaylanmış kral
aynen haftaya gelir yüksek ihtimal. hayırlı olsunBenimki de yeni onaylandı. Haftaya elimde olur diye düşünüyorum. Hadi bakalım hayırlısı.
arayıp montajlıya çevirebilirdin aslında, kuzen öyle yaptı@EinoKalevi @pickpocket siparişler onaylandı mı sizin ? Sabah onaylanır herhalde. Hızlı gelmesi içinde montaj yapılmasını istemedim. Umarım montajlayabilirim.
Yok ya daha hızlı gelmesi için yaptım hem. Hemde öğreneyim böyle şeyleri elim yatkınlaşsın diye yaptım. Zaten bildiğim şeyler ama nadir uğraşıyorum kasa içiyle.arayıp montajlıya çevirebilirdin aslında, kuzen öyle yaptı
Şanslısın baya. Benimki hazırlanmaya geçmedi dahaVatan ile WhatsApp üzerinden iletişime geçtim. Sipariş hazırlanmış. Kargo sıralamasına göre kargoya verilecekmiş.
benim de aynı 3050li daha gelmedi bu gelicekVatan ile WhatsApp üzerinden iletişime geçtim. Sipariş hazırlanmış. Kargo sıralamasına göre kargoya verilecekmiş.
Şanslısın baya. Benimki hazırlanmaya geçmedi daha