🔥İndirim Teknobiyotik Efsane Kasım İndirimleri

İlk açıklandığında göz atmıştım. Ne yazıkki indirim yok denecek kadar az. Çoğu yerde daha uygunu bulunuyor

Olanları attım zaten.
Size bir şey demedim hocam attıklarınızın üstüne bir de 13600KF indirimde gibi gözüktü ondan bahsettim.Tabii n11 de tık indirimiyle daha ucuza alınabiliyordur kesin bunu hesaba katmadan söyledim

Size bir şey demedim hocam attıklarınızın üstüne bir de 13600KF indirimde gibi gözüktü ondan bahsettim.Tabii n11 de tık indirimiyle daha ucuza alınabiliyordur kesin bunu hesaba katmadan söyledim
Bana bir şey dedin diye demedim zaten seni onaylamak için olanları attım zaten dedim. Kaç sayfa ürün var 6 tane eh işte diyebileceğimiz ürün bulabiliyoruz.

Bana bir şey dedin diye demedim zaten seni onaylamak için olanları attım zaten dedim. Kaç sayfa ürün var 6 tane eh işte diyebileceğimiz ürün bulabiliyoruz.
Anladım hocam yanlış anladınız sandım ama anlamamışsınız sıkıntı yok teşekkür ederim olan indirimleri tek tek bulup attığınız için , sevgilerimle.

Teknobiyotik bizden ekran kartı istedi bugün. :D toplu vermeyince tekten sipariş geçtiler. Sanırım rakipçi olmak için bizim stoğu almak istiyorlar :)

Teknobiyotik bizden ekran kartı istedi bugün. :D toplu vermeyince tekten sipariş geçtiler. Sanırım rakipçi olmak için bizim stoğu almak istiyorlar :)
Teknobiyotik bu aralar bir şeyler deniyor zaten. İşlemcilerde kapışmaya çalışıyor sürekli. Banada bir kasa gönder sana zahmet :D

Teknobiyotik bu aralar bir şeyler deniyor zaten. İşlemcilerde kapışmaya çalışıyor sürekli. Banada bir kasa gönder sana zahmet :D
Tüm adeti çekmişler bide 6650xt yi :D iptal ettik kampanya ürünü tekli satış var diye. İşlemci de dfs & teknobiyotik kapışması var farkındayım :D
Kasa kalmadı valla oda düşüşlerde

1667560733431.png

Teknobiyotikten ürün almak isteyen muhtemelen daha önce hiç oradan alışveriş yapmamıştır. Müşterinin arkasında durmamaya devam ettikleri sürece ilerleyemeyecekler.

Tüm adeti çekmişler bide 6650xt yi :D iptal ettik kampanya ürünü tekli satış var diye. İşlemci de dfs & teknobiyotik kapışması var farkındayım :D
Kasa kalmadı valla oda düşüşlerde

Alıntıyı görüntüle
6 aydır kasa alıcam alamadım bir türlü.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Teknobiyotikten ürün almak isteyen muhtemelen daha önce hiç oradan alışveriş yapmamıştır.
Ben aldım almaya devam ederim. Sorun yaşamadım daha ama şöyle bir durum var sorun yoksa aldığın üründe sorun yok. Sorun varsa aldığın üründe teknobiyotik ile anlaşmak daha çok sorun yaratıyor. Tabiri caizse mahalle toptancısı gibi firma.

İhtiyacım olmamasına rağmen MX-4 alasım var 🤣

6 aydır kasa alıcam alamadım bir türlü.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben aldım almaya devam ederim. Sorun yaşamadım daha ama şöyle bir durum var sorun yoksa aldığın üründe sorun yok. Sorun varsa aldığın üründe teknobiyotik ile anlaşmak daha çok sorun yaratıyor. Tabiri caizse mahalle toptancısı gibi firma.
aslında bi ara bende paylaşmıştım çok güzel kasalar 650w psulu düşmüştü. beklenti yüksekse bilemem tabi :)

İhtiyacım olmamasına rağmen MX-4 alasım var 🤣
Ben zamanında 2 tane 20gr almıştım. 200 TL ye sanırım. 1 tanesi bitti 1 taneside 4gr falan kaldı. 20gr olanlar şimdi iki tanesi 900 lira keşke 4 5 tane alsaydım valla.

Geri