Ana Konu 🔥🔥🔥 DONANIM ARŞİVİ V6 YAYINDA 8799 TL i3 12100f-RTX2060

Aldım mısırımı kolamı forumu izliyorum varmı başka itopyaya laf atan :kekw: Ürünü alınca sıkıntı yok alamayınca ben böyle sitenin ... :)

Abdullah hocamın neden sistem çıkarmadıgını anlıyorum. Çünkü yaranamazsın ne yapsanda en iyisini yapsanda alamayan kişiye YARANAMAZSIN.

knk aynisi bana oldu yemin ediyorum saniyesi saniyesine siteye girdim sepete ekledim 5 defa sepette siliniyordu zaten en sonda stok kalmadi
Demin yine geldi. Adrese geldim. Sepetten yine silindi.

Aldım mısırımı kolamı forumu izliyorum varmı başka itopyaya laf atan :kekw: Ürünü alınca sıkıntı yok alamayınca ben böyle sitenin ... :)

Abdullah hocamın neden sistem çıkarmadıgını anlıyorum. Çünkü yaranamazsın ne yapsanda en iyisini yapsanda alamayan kişiye YARANAMAZSIN.
Ürünü alınca böyle keyifli alamayınca da böyle sitenin :D

bende kartı girdim ödeme yaptım ödeme yapılıyor dedi orada kaldı hala bekliyor öyle
Abimin para henüz benim karta geçmemiş limit yetersiz dedi hemen havale seçip aldım ben. Stok bitti diyordu da bir sürü kişi denediği için kaç dakika geçmesine rağmen aldım ben defalarca stok yok dedi.

@Abdullah Hacıgül reis burda napalım sence
ödemede takılı kaldı
1667748567251.png

Ödeme adımında çok bekleme yağtığınız için ürünlerinizşn rezervasyon süresi doldu

Geri