Lütfen helal et yoksa böyle yaşayamayız kardeşimal-sat yapanlara hakkımı helal etmiyorum sizin gibiler yüzünden bilgisayar almak isteyen arkadaşlar alamıyor
bende kartı girdim ödeme yaptım ödeme yapılıyor dedi orada kaldı hala bekliyor öyle2 site açtım biri sepet biri ürün, ürünü spete ekle butonuna spamladım stok yok dedi ram bitti dedi arada sepete ekledi sepet olan siteye geçip f5 atıp adrese geçtim sepette ürün yok falan dedi bu adımları birkaç defa deneyip ödeme ekranına geçebildim sonrası geldi zaten
bende aldım da siparişlerde gözükmüyor para çekme işlemi olduŞuana kadar forumda bir kişi almış sanırım
Hayılrı olsunAlıntıyı görüntüleKabul etmiştir herhalde etmiş midir?
Ben gidiyom abiMağaza da olanlar var mı
Bir al-satçı daha elenmiş5-10 kere sepete ekledim 3-4 kere adrese git dedim, 1 tanesinde kart bilgilerini girdim hiçbirinde alamadım, böyle sitenin ...
knk aynisi bana oldu yemin ediyorum saniyesi saniyesine siteye girdim sepete ekledim 5 defa sepette siliniyordu zaten en sonda stok kalmadiBen 10 dakika boyunca giremediğimiz site için nasıl oldu da stok bitti dedim? Kardeşim 18:00 da eklemişim. 2 dakika sonra sepetten neden silinir ? Forum da da siteye giremeyen çoktu. Ne diyim alanlara hayırlı olsun. Sahibinden de açılmaya başlamıştır ilanlar.
Aynı şekilde Hala bekliyorum yarım saattirbende kartı girdim ödeme yaptım ödeme yapılıyor dedi orada kaldı hala bekliyor öyle