Ana Konu 🔥🔥🔥 DONANIM ARŞİVİ V6 YAYINDA 8799 TL i3 12100f-RTX2060

arkadaşlar 5dk aralıklarla yğklenıyor sistem arkadaşımla 4farklı cıhazdan almaya calıştık ben aldım arkadaşım için bıkmayın uğraşın

Arkadaşlar ürün satılmıyor, yalan söylüyorlar,mağaza çalışanları alıyor vs. Gibi saçma yorumlar yapmayın lütfen. Ne stok gösterdilerse satıyor adamlar. Vatan bilgisayarın geçenki sisteminde anlık 5000 kişi inceliyor yazıyordu görmediniz mi

kafayı yicem adres seçimine giremiyorum 6. sepetten çıkarısı

al-sat yapanlara hakkımı helal etmiyorum sizin gibiler yüzünden bilgisayar almak isteyen arkadaşlar alamıyor
Kimsenin umrunda değil o da insan sende insansın alabilir herkes keşke alabilseydimde sisteye şöyle 10750 den koyup 10a verseydim

Ben 10 dakika boyunca giremediğimiz site için nasıl oldu da stok bitti dedim? Kardeşim 18:00 da eklemişim. 2 dakika sonra sepetten neden silinir ? Forum da da siteye giremeyen çoktu. Ne diyim alanlara hayırlı olsun. Sahibinden de açılmaya başlamıştır ilanlar.

2 site açtım biri sepet biri ürün, ürünü spete ekle butonuna spamladım stok yok dedi ram bitti dedi arada sepete ekledi sepet olan siteye geçip f5 atıp adrese geçtim sepette ürün yok falan dedi bu adımları birkaç defa deneyip ödeme ekranına geçebildim sonrası geldi zaten :)

• Beğen
Reaksiyonlar: bane
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,982
Üyeler
185,011
Son üye
Sleepyhead12957
Geri