Valorant iyice berbat bir hal aldı

Mert.k

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
267
Arkadaşlar son zamanlarda oyunda hileciler çoğaldı troller çok çoluk çocuk var rekabetçi maçta eşleştirme sistemı aşırı saçma artık bı banamı garezı var dıye düşünmeye başladım oyunu her mac nerdeyse 20 25 vurup mvp oluyorum ve takım yuzunden kaybedıyorum genelde ve takımdakıler boş kafa şişiren tipler ve dün 2 kez hile geldı video ya falan aldım riota attım ve ben adama sadece senın ben ... sonracıma az bi oyun keyfım var a...s... dedim ve ben ban yedım ama adamların ban yedığıne dair hiç bir şey gelmedı ben bu oyunu artık anlamıyorum oyunda hileler serbest troller serbest renk eşleştirme sistemı zaten hak getire ama küfür etsen 5 dk afk kalsan hemen ban yıyorsun aşırı saçmalaştı oyun ve silip cs.go ya geri döndüm bu arada rankım gold 3 tü artık gold 1 smurf hesabımda gold 2 56 dan silver 2 ye düştü riot sağolsun takıma nerde kolsuz troll attığı için düştüm yani oyun illallah ettirdi bi bende mi böyle yoksa sizede mi boyleleri denk gelıyor.

sen bide imo eloyu gör ne tipler var dersinki bunların hayatttaki vazifesi ne olabilirki
oyuna bir tokat lazım şuan bıraktım artık ne zaman oynarım bir daha bilemiyorum yani çunku berbat oldu oyun dersen ben kanser olayım sinirlenıp monıtor falan kırayım dersen o kıvamda suan oyun oynamanın bır amacı yok suan boş rank düşüyorsun sadece

Vanguard hiçbir işe yaramıyor maalesef. Sistemin her haltına erişiyor fakat hileyi koruyamıyor çok ironik. Geçen normal maçta 1 level hile adam geldi bizim takıma patır patır vurdu herkesi. Neredeyse her maç çaktırmadan hile yapan birileri denk geliyor.

Vanguard hiçbir işe yaramıyor maalesef. Sistemin her haltına erişiyor fakat hileyi koruyamıyor çok ironik. Geçen normal maçta 1 level hile adam geldi bizim takıma patır patır vurdu herkesi. Neredeyse her maç çaktırmadan hile yapan birileri denk geliyor.
öyle mehmet hocam utanmadan adamın birisi youtube a bile videoalr atıyor hileyle trolluyor mılletı falan eğlenıyor kendınce
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

öyle mehmet hocam utanmadan adamın birisi youtube a bile videoalr atıyor hileyle trolluyor mılletı falan eğlenıyor kendınce
pardon adam dedim çocuğun birisi

bazıalrı aşırı bariz hile yapıyor bazıları hiç belli etmıyor arkadaşlarla 5 pre giriyoruz adamlar nokta atışı yerımızi biliyor anlıyoru z report atıyoruz bısey yok adam jett almış uçuyor 3 kişiye one tap atıyor aynı anda ve bu banlanmıyor

pardon adam dedim çocuğun birisi

bazıalrı aşırı bariz hile yapıyor bazıları hiç belli etmıyor arkadaşlarla 5 pre giriyoruz adamlar nokta atışı yerımızi biliyor anlıyoru z report atıyoruz bısey yok adam jett almış uçuyor 3 kişiye one tap atıyor aynı anda ve bu banlanmıyor
O gelen 1 level hile adam 100. hesabım diyor. HWID ban da AFK :D

O gelen 1 level hile adam 100. hesabım diyor. HWID ban da AFK :D
anakart banını adam kendısı vıdeoda ıtıraf edıyor hıleyı satanlar yanında anakart banı kaldırmayı verıyor dıye çok saçma ya emeklerım çöp oldu ona üzülüyorum ne emekle kasıyorsun ve oyun riot yüzünden gg

anakart banını adam kendısı vıdeoda ıtıraf edıyor hıleyı satanlar yanında anakart banı kaldırmayı verıyor dıye çok saçma ya emeklerım çöp oldu ona üzülüyorum ne emekle kasıyorsun ve oyun riot yüzünden gg
Şu an CS:GO'da bariz daha az hile var, oyun değerli şu an çünkü kolay kolay hile açamıyorlar.

Şu an CS:GO'da bariz daha az hile var, oyun değerli şu an çünkü kolay kolay hile açamıyorlar.
evet bugun 4 5 maç rekabet gırdım 1 şüphelendıgım oldu ama adam iyi oyuncu hile değildi 6 7 tur da ölum maı girdim rastlamadım hileye

Sırf çoluk çocukların kafa ağrıtmasından, daha fazla egosunu tatmin etmek isteyenlerin hile kullanmasından, kendini herkesten üstün görüp takım oyunu oynamayıpta bireysel takılanlardan da dolayı multiplayer oyunlardan soğudum epeydir single player oyunlarla keyfime bakıyorum. Birkaç oyunda malca gelip dibimden ayrılmayan beyizsiz tiplerle bile karşılaştım tek yaptıkları oyunumu sabote etmek ve aynı takımdaydık. Bu nasıl bir beyinsizliktir.

Sırf çoluk çocukların kafa ağrıtmasından, daha fazla egosunu tatmin etmek isteyenlerin hile kullanmasından, kendini herkesten üstün görüp takım oyunu oynamayıpta bireysel takılanlardan da dolayı multiplayer oyunlardan soğudum epeydir single player oyunlarla keyfime bakıyorum. Birkaç oyunda malca gelip dibimden ayrılmayan beyizsiz tiplerle bile karşılaştım tek yaptıkları oyunumu sabote etmek ve aynı takımdaydık. Bu nasıl bir beyinsizliktir.
tam olarak valorantın şuan ki durumunu özetledin

1667777667001.png

hiç valo oynamamış biri olarak böyle okudum konuyu

hocam bide hile olmayan şeylere bile ban atıyo garip bişey

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,997
Üyeler
183,787
Son üye
maksut
Geri