Gold elosen bide imo eloyu gör ne tipler var dersinki bunların hayatttaki vazifesi ne olabilirki
3 defa 7 günlük ban yedim bende dediğin gibi hileler troller yemiyor biz yiyoruz saçmaladı iyiceArkadaşlar son zamanlarda oyunda hileciler çoğaldı troller çok çoluk çocuk var rekabetçi maçta eşleştirme sistemı aşırı saçma artık bı banamı garezı var dıye düşünmeye başladım oyunu her mac nerdeyse 20 25 vurup mvp oluyorum ve takım yuzunden kaybedıyorum genelde ve takımdakıler boş kafa şişiren tipler ve dün 2 kez hile geldı video ya falan aldım riota attım ve ben adama sadece senın ben ... sonracıma az bi oyun keyfım var a...s... dedim ve ben ban yedım ama adamların ban yedığıne dair hiç bir şey gelmedı ben bu oyunu artık anlamıyorum oyunda hileler serbest troller serbest renk eşleştirme sistemı zaten hak getire ama küfür etsen 5 dk afk kalsan hemen ban yıyorsun aşırı saçmalaştı oyun ve silip cs.go ya geri döndüm bu arada rankım gold 3 tü artık gold 1 smurf hesabımda gold 2 56 dan silver 2 ye düştü riot sağolsun takıma nerde kolsuz troll attığı için düştüm yani oyun illallah ettirdi bi bende mi böyle yoksa sizede mi boyleleri denk gelıyor.
hocam valo hesabını elden çıkarmaya uğraşıyorum bende geri döndüm csye champions 22 falan var plat eloda insan yok immo eloyu düşünemiyorum hesaba 1600 yatırdım champions 22 var biri gelip 700 800 tl bile verse direk gözümü kırpmadan satarım csye skin alırımŞu an CS:GO'da bariz daha az hile var, oyun değerli şu an çünkü kolay kolay hile açamıyorlar.
Sonunda birisi yazdı. Okuyarak aşağı kayıyordum gördüğümde yalnız olmadığımı anladımAlıntıyı görüntüle
hiç valo oynamamış biri olarak böyle okudum konuyu