Neler Yeni

Valorant iyice berbat bir hal aldı

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,563
İsim
ismail
Saçma oyun,bir ara oynamıştım grafikleri Wolfteam vibe'ı veriyor insana...

WhoCares

80+ Gold
riotun oyunlarındaki toxiclik seviyesi başka bir seviye o yüzden hep uzak dururum :kekw:

• Beğen
Reaksiyonlar: java

Reindi

80+ Silver
cs ye geri döndüğüm için gram pişman değilim zaten cs2 geliyor tickrate falan da ortadan kalkıyor geçin cs ye tarihi eser sunucularda oynayın ama adam gibi oyun oynayın

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Yeni başladım, takımdakilerin net hile olduğunu söylediği birini raporladık bu akşam. Ben anlamam çünkü acemiyim takır tukur vuruyorlar beni. 15dk kadar önce bildirim geldi.

Raporladığınız bir oyuncunun kural ihlali tespit edilmiştir. Raporladığınız ve düzeni korumaya yardımcı olduğunuz için teşekkürler gibi bir yazıydı. Sanırım gerçekten hileymiş arkadaş. Ben korumanın sağlam olduğunu düşünüyordum. Yanılıyor muyum?

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,524
İsim
ArtiAnius
renk tetikleyici denen bir şey var o rengi gördüğü anda ateş ediyor bu da anlık sen cross a çıktığın anda hile seni vuruyor demek üzücü durum kullanan çok var :(

keremk1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
kerem kocaman
Arkadaşlar son zamanlarda oyunda hileciler çoğaldı troller çok çoluk çocuk var rekabetçi maçta eşleştirme sistemı aşırı saçma artık bı banamı garezı var dıye düşünmeye başladım oyunu her mac nerdeyse 20 25 vurup mvp oluyorum ve takım yuzunden kaybedıyorum genelde ve takımdakıler boş kafa şişiren tipler ve dün 2 kez hile geldı video ya falan aldım riota attım ve ben adama sadece senın ben ... sonracıma az bi oyun keyfım var a...s... dedim ve ben ban yedım ama adamların ban yedığıne dair hiç bir şey gelmedı ben bu oyunu artık anlamıyorum oyunda hileler serbest troller serbest renk eşleştirme sistemı zaten hak getire ama küfür etsen 5 dk afk kalsan hemen ban yıyorsun aşırı saçmalaştı oyun ve silip cs.go ya geri döndüm bu arada rankım gold 3 tü artık gold 1 smurf hesabımda gold 2 56 dan silver 2 ye düştü riot sağolsun takıma nerde kolsuz troll attığı için düştüm yani oyun illallah ettirdi bi bende mi böyle yoksa sizede mi boyleleri denk gelıyor.
3 defa 7 günlük ban yedim bende dediğin gibi hileler troller yemiyor biz yiyoruz saçmaladı iyice

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,364
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Şu an CS:GO'da bariz daha az hile var, oyun değerli şu an çünkü kolay kolay hile açamıyorlar.
hocam valo hesabını elden çıkarmaya uğraşıyorum bende geri döndüm csye champions 22 falan var plat eloda insan yok immo eloyu düşünemiyorum hesaba 1600 yatırdım champions 22 var biri gelip 700 800 tl bile verse direk gözümü kırpmadan satarım csye skin alırım

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
857
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.
Valoda keşke tek dert hile olsa.

_Zaur_

80+ Silver