Kürşat Bey
80+ Titanium

- Reaksiyon skoru
 - 16,007

gigabyte g24f-2 de efsane kasıma dahil sanırım onu almayı planlıyorum ama indirime yetişemicem gibi13 kasıma kadar sürüyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kimse memnun değil umarım sonraki günlerde değişiklikler olur.
ama o da indirim falan değil haftalar öncesinde de aynı paraya satılıyordu, önce 3400 civarları sonra 3800, 4500, 4600 yaptılar en sonda indirim diyerek tekrar 3400 e indirdilergigabyte g24f-2 de efsane kasıma dahil sanırım onu almayı planlıyorum ama indirime yetişemicem gibi
Ben de merak ediyorum kaliteli mi acaba, bizde de kışın çok gidiyor elektrikler![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
bu kablo nasıl. bizde elektrik gidip duruyor. ben bu işlerden anlamam. bilen birisi var mı. bunun bi faydası oluyor mu.
İşe yarıyacağını sanmam elektrik çok gidip geliyorsa UPS almanız lazım![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
bu kablo nasıl. bizde elektrik gidip duruyor. ben bu işlerden anlamam. bilen birisi var mı. bunun bi faydası oluyor mu.
dostum kasa hava sirkülasyon durumu nasılBir tek bu kasayı ve alt tarafına LED şerit aldım 1530 a o kadar
Knka önceden kullandim öyle sanıldığı gibi ısı da olmuyor ya ben memnun kaldımdostum kasa hava sirkülasyon durumu nasıl
BuyurBanada klavye lazım. Fiyat performans bir tane denk getirsek keşke. @Abdullah Hacıgül hyperx'e bir stok güncellemesi yapılsa keşke. 500 liradan alamadım kaçırdım.

benimde alasım var matx sistem kuruyorumda iş görürmü kararsız kaldımKnka önceden kullandim öyle sanıldığı gibi ısı da olmuyor ya ben memnun kaldım