Perfectshot06
Moderatör
- Reaksiyon skoru
- 17,948
Dostlar uygulamadan alınıyor. Aynı kuponlar 14 ve 20' de tekrar gelecek.
Epinde geçerli değilmiş üzdü klavye alıcaktım iyi olduDostlar uygulamadan alınıyor. Aynı kuponlar 14 ve 20' de tekrar gelecek.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Ben 75'e 30'u aldım onla da Kingston DTX/64 GB Exodia 64 GB USB 3.2 aldım 56 TL'ye geldi.Dostlar uygulamadan alınıyor. Aynı kuponlar 14 ve 20' de tekrar gelecek.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Hayırlı olsun.Ben 75'e 30'u aldım onla da Kingston DTX/64 GB Exodia 64 GB USB 3.2 aldım 56 TL'ye geldi.
Sağ olun hocam.Hayırlı olsun.
Uygulamaya gir üstte süper tık hızı yazıyor ona tıkla belli saatlerde sınırlı olarak veriliyorKuponlar nasıl temin ediliyor
100 TL'ye 35 TL içinde aynısını dedi.Benim anlamadığım nokta şu 1000 TL indirim kuponu çıkar çıkmaz saniyeler içinde bitiyor. Bu sabah 9 da denedim anında yazmama rağmen, kupon yoğun talep görüyoruz biraz sonra deneyin gibisinden mesaj yazdı, sürekli denememe rağmen alamadım sonra da tükendi yazdı hemen. Yani alan nasıl alıyor baya düşündürücü yani web sitesinden alınıyorsa eğer, bu kupon için özel bi yazılım mı yapıyolar acaba doğrulama kodunu çözdürüp anında tık attırıp mı alınıyor?