Bu replika Xbox one konsolları alınır mı?

İsmetPotter

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
192
Şöyle iki tane replika buldum nedir nasıldır amacım pcyi TV'ye bağlayınca rahat oynamak

Önereceğiniz gamepad varsa bu fiyat bandında önerirseniz sevinirim bu fiyatın üstüne pek çıkamam. Bir de kablosuz bir gamepad için ne kadar para vermem gerekli?

Şöyle iki tane replika buldum nedir nasıldır amacım pcyi TV'ye bağlayınca rahat oynamak

Önereceğiniz gamepad varsa bu fiyat bandında önerirseniz sevinirim bu fiyatın üstüne pek çıkamam. Bir de kablosuz bir gamepad için ne kadar para vermem gerekli?
2. el xbox 360 al daha iyi

f310 ya da f710 al bence bunlar replika 1 2 gün sonra bazı tuşları gider kendiliğinden sağa sola doğru gitmeye başlar

bu arada ilginizi çekerse ben f710 satıyorum garantili izmirde

2. el xbox 360 al daha iyi

bunlara çok fazla güven olmaz hocam maalesef

f310 ya da f710 al bence bunlar replika 1 2 gün sonra bazı tuşları gider kendiliğinden sağa sola doğru gitmeye başlar

Sony dualshock alsam pcye bağlanmada sorun yaşar mıyım? Birde bu linkten alınır mı?

Sony dualshock alsam pcye bağlanmada sorun yaşar mıyım? Birde bu linkten alınır mı?
Bu da replika 800liradan aşşağı satılmaz orijinali

orjinal değil bu ve dualshock lar her oyunda uyumlu mu bilmiyorum

Gamesir veya Msi gamepad alabilrisin.

Herhangi bir markanın çakma ürününü almaktansa ortalama bir markanın orijinal ürününü almak her zaman daha mantıklı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

400 bandına çıkabiliyorsaniz Logitech f310 tavsiye ederim. F710 da tavsiyemdir, geçen hafta 480₺ye amazonda satılıyordu.

Geri