Sergeant Cross
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 340
Minecraft 1.16.5 forge için cevher modu istiyorum.
e bulMinecraft 1.16.5 forge için cevher modu istiyorum.
Öneri istemiş zaten bulsa neden sorsune bul
Teşekkürler ancak 1.16.5 forge istemiştim.Öneri istemiş zaten bulsa neden sorsun
Hocam sadece cevher değil ama 1.8 için bir tex. Pack vardı bulursam atayım poyrazelos Pack önerileriydi baya güzel yapıyor
Hocam forge etkilemez. Forge mod kurmak için bir aracıdır sadece yani forge diye aramanıza gerek yokTeşekkürler ancak 1.16.5 forge istemiştim.
Tamam.Hocam forge etkilemez. Forge mod kurmak için bir aracıdır sadece yani forge diye aramanıza gerek yok
Hocam bunu kurabilirsiniz. Sadece eklenen ufak tefek şeylere yansımaz diğer her şey düzgün olur textureli olurTamam.
Mesela Extended items and ores modunu çok seviyordum ancak 1.16.5 için gelmedi, alternatifi var mıdır?
Yani 1.12.2 modları 1.16.5'te çalışıuor mu?Hocam bunu kurabilirsiniz. Sadece eklenen ufak tefek şeylere yansımaz diğer her şey düzgün olur textureli olur
Texturepack çalışır modlar çalışmaz modları bulmanız gerekir. Tecturepack örneğin netherite aynı kalır ama diğer cevherler değişirYani 1.12.2 modları 1.16.5'te çalışıuor mu?![]()
hiç sevmiyorum Poyrazelos'u en iyisi Samir Reyiz.Öneri istemiş zaten bulsa neden sorsun
Hocam sadece cevher değil ama 1.8 için bir tex. Pack vardı bulursam atayım poyrazelos Pack önerileriydi baya güzel yapıyor
Alaka? Textureden bahsediyoruzhiç sevmiyorum Poyrazelos'u en iyisi Samir Reyiz.
alakasız.Alaka? Textureden bahsediyoruz