WD Green 480GB SSD 595TL

Rindane48

80+
Reaksiyon skoru
80
Arkadaşlar 595TL ihtiyacı olan değerlendirsin

öyle aman aman bi indirim değil bence ama fiyatı fena da değil
kingston tercih ederdim 10lira fazlaya

Bu Kingston'ın hız testlerini yapanlar çok beğenmemişler. Vaat ettiği hızları vermiyor şeklinde ss'ler atmışlar.

Bu Kingston'ın hız testlerini yapanlar çok beğenmemişler. Vaat ettiği hızları vermiyor şeklinde ss'ler atmışlar.
olabilir ben de wd nin ömründen memnun değilim ben hdd sini kullanmıştım kuzen de ssdsini garanti süresi dolduğu gibi çöp

Teknoloji şans işi biraz :/

Kingston dan kötü ürün çıkmaz teknik servis tavsiyesi

Enteresan. WD biraz daha güvenilir geliyor bana haliyle.
Western digital güven verir özellikle wd black ise çok güven verir, baktığın ürün green serisinden ise ben çok güvenmeni tavsiye etmem.

Western digital güven verir özellikle wd black ise çok güven verir, baktığın ürün green serisinden ise ben çok güvenmeni tavsiye etmem.

Bu fiyatlara bu var. Blue serisi yok. Green serisine neden güvenmediğini söyleyebilirsin. Alternatif olarak MLD var onu da pek bilmiyoruz.

öyle aman aman bi indirim değil bence ama fiyatı fena da değil
kingston tercih ederdim 10lira fazlaya
Bu SSD kronik sorunlu. Üstte arkadaşın attığı daha iyi.

Bu fiyatlara bu var. Blue serisi yok. Green serisine neden güvenmediğini söyleyebilirsin. Alternatif olarak MLD var onu da pek bilmiyoruz.
  1. Yüksek sıcaklıklarda çalışma.
  2. 2D NAND kullanımı: 3D NAND'ye kıyasla artan güç tüketimi, daha düşük performans ve daha az ömürlü olması.
  3. Okuma ve yazma hızı düşüklüğü.
  4. Markanın en alt (giriş seviyesi) modellerinden.

mld m200 sata ssd bildiğim kadarıyla kronik sorunu yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,003
Üyeler
192,854
Son üye
Smhtyl
Geri