Furkan Karagülle
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 4
- Reaksiyon skoru
- 18,204
Half Life 2, GTA San Andreas ve NFS Most Wanted.
Yazayım97 li tayfası olması gerekmiyor mu
Need For Speed Most Wanted 20052000'li tayfaya selam olsun !
İlk ve ortaokul zamanlarınızda yeri geldiğinde arkadaşlarla okuldan kaçıp internet kafeye gidip oynadığınız ve özlemini çektiğiniz, oyununuz varmı?
- Half Life
- Counter Strike 1.6
- WolfTeam (Arkadaşlarla oynardık 8 kişi)
- GTA San Andreas / Vice City
Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle![]()
Wolfteam , fena oyundu ama hakkını yemeyelim1997, 2000'li... tayfaya selam olsun !
İlk ve ortaokul zamanlarınızda yeri geldiğinde arkadaşlarla okuldan kaçıp internet kafeye gidip oynadığınız ve özlemini çektiğiniz, oyununuz varmı?
- Half Life
- Counter Strike 1.6
Mahfettiler güzelim oyunu. Zait + scout pt + full ekipmanlı karakter sadece sniper takılırdımWolfteam , fena oyundu ama hakkını yemeyelim
OHDUDEHESOYAM
PDNEJOH
Başka bir şey hatırlamıyorum SanAndreas ile ilgili
CoD 21997, 2000'li... tayfaya selam olsun !
- Half Life
- Counter Strike 1.6
The Battle Of The Middle Earth 2 biliyorum da Osmanlı modu olduğunu ilk senden duyuyorum.Geçenlerde indirip oynıyım dedim de 5 dk oynuyorsun oyundan atıyor (normal middle earth 2).Battlefield 2 (türk moduyla beraber arkada osman öztünç dinleyerek)
Call of duty 4 ve 5
Gta san andreas
The Battle Of The Middle Earth 2 Osmanlı modlu
Battlefield vietnam
cs 1.6
2005 liyim benim çocukluğum bunlarla geçti mutluyum
İnternet kafede Klanda geriden oynayıp arkadaşların ölmesini bekleyip küfür yiyip sonra hk mc ile TK atıyordum, güzel günlerdiMahfettiler güzelim oyunu. Zait + scout pt + full ekipmanlı karakter sadece sniper takılırdım