🎮 Çocukluğunuzun favori oyunu nedir? (97 - 2000'li tayfa)

Half Life 2, GTA San Andreas ve NFS Most Wanted.

ilk pc tüplü monitörlü 2008 e kadar kullandım özellikleri hatırlamıyorum road rash oynardım 2. pc 2008 de aldım intel pentium core 2 ddr2 2 gb ram 512 mb amd ekran kartlı pc de gta vice city türk kurtlar vadisi gta san andreas, nfs undergroun 1 underground 2 most wanted carbon, cs 1.5 1.6, serious sam 1, chicken invaders, fifa 2006 2007 2008 2011, pes 12 13, delta force black hawk down, re-volt, point blank, max payne oynardım.

Atariden contra, ice climber, jackal...
Tarayıcıdan çoğunlukla facebook oyunları(dragon city, farmville, social empire..)
Bunlar dışında gta vice city, cod ama hangisi olduğunu hatırlamıyorum, nfs underground 2

2000'li tayfaya selam olsun !
İlk ve ortaokul zamanlarınızda yeri geldiğinde arkadaşlarla okuldan kaçıp internet kafeye gidip oynadığınız ve özlemini çektiğiniz, oyununuz varmı?
- Half Life
- Counter Strike 1.6
- WolfTeam (Arkadaşlarla oynardık 8 kişi)
- GTA San Andreas / Vice City

images-jpeg-jpg.460828
Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle
Need For Speed Most Wanted 2005
GTA San Andreas
GTA Türk City
The Sims Hot Date
Counter Strike 1.6
İsmini tam hatırlamadığım ama hiç başından kalkmadığım oyun Terminator 3D War Coming gibi bir şeydi

gta sa 10k saat var

1997, 2000'li... tayfaya selam olsun !
İlk ve ortaokul zamanlarınızda yeri geldiğinde arkadaşlarla okuldan kaçıp internet kafeye gidip oynadığınız ve özlemini çektiğiniz, oyununuz varmı?
- Half Life
- Counter Strike 1.6
- WolfTeam (Arkadaşlarla oynardık 8 kişi)
- GTA San Andreas / Vice City

images-jpeg-jpg.460828
Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle
CoD 2
Underground 2
Re-volt
Cs 1.6
aklıma ilk gelenler.

Battlefield 2 (türk moduyla beraber arkada osman öztünç dinleyerek)
Call of duty 4 ve 5
Gta san andreas
The Battle Of The Middle Earth 2 Osmanlı modlu
Battlefield vietnam
cs 1.6
2005 liyim benim çocukluğum bunlarla geçti mutluyum
The Battle Of The Middle Earth 2 biliyorum da Osmanlı modu olduğunu ilk senden duyuyorum.Geçenlerde indirip oynıyım dedim de 5 dk oynuyorsun oyundan atıyor (normal middle earth 2).

Geri