Ozellikler olarak kat kat iyi anker r100.Şu an bu fiyata göre TaoTronics daha iyi. Birisi 320 TL Birisi 550.
Hocam ne anlatıyorsun sen o zaman ona bakılırsa 2k lık kulaklık ile karşılaştıralım senin ankeriOzellikler olarak kat kat iyi anker r100.
İkisini de kullandım, TaoTronics daha hoşuma gitti, ayrıca fiyat bazında konu açıyoruz, kendi kulaklığınızı övmeniz ne alaka ?Ozellikler olarak kat kat iyi anker r100.
Ben kendi kulaklığımı övmüyorum, soundbeats kullaniyorum , anker gibi bir marka ile tasomudur Taotronics midir nedir yanından bile geçemezİkisini de kullandım, TaoTronics daha hoşuma gitti, ayrıca fiyat bazında konu açıyoruz, kendi kulaklığınızı övmeniz ne alaka ?
Yav ne alaka. Bir fikrin olması için ikisini de kullanman lazım, ben kullandım ki biliyorum. TaoTronics daha iyi. Ayrıca Türkiyede çok bilmiyor olabilirsin ama iyi marka, ucuza kaliteli ürünler satıyor.Ben kendi kulaklığımı övmüyorum, soundbeats kullaniyorum , anker gibi bir marka ile tasomudur Taotronics midir nedir yanından bile geçemez![]()
Kardeşim tamam sensin.Yav ne alaka. Bir fikrin olması için ikisini de kullanman lazım, ben kullandım ki biliyorum. TaoTronics daha iyi. Ayrıca Türkiyede çok bilmiyor olabilirsin ama iyi marka, ucuza kaliteli ürünler satıyor.
Şans, bende hiçbir sorun çıkmadı hocam.Ben aldım iade ettim tavsiye etmiyorum. Neden mi ?
1- Şarj ediyorum süre hiç fark etmez sol kulaklık bir şarkı dinlemeden şarjı bitiyor.
2- Kulaklık kutusunun kapak kısmı hemen bozulacak hissiyatı veriyor.
3- Ürün Vodafone bayisinden geldi. Ürünün sıfır olduğuna inanmak çok zor.
Alan kişilerde benzer sorunlar var. Satıcı Amazon yada Hepsiburada haricinde tekrar bu markadan ürün almam.
Boş yorum kirliliğisin.Kardeşim tamam sensin.
Dostum almayı düşünüyorum ama dışarıya ses veriyor mu?Kulaklık arayanlar için güzel fiyat sayılır, normalde 500'den satılıyor. Bende var, sesleri bu fiyat için mükemmel diyebilirim.
https://www.trendyol.com/taotronics...djust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.83.9
Dışarıya ses vermiyor, çok sessiz bir ortamsa nebze de olsa duyulur. Anc mevcut fakat çok çok iyi değil yine de dinlerken dışarıdan bir ses duyulmuyor.Dostum almayı düşünüyorum ama dışarıya ses veriyor mu?
Bir de dışarıdan gelen sesleri kesiyor mu? ANC mevcut galiba bunda.
Ben konuyu uzatmak istemedikçe, sen saygısız bir şekilde yorum yapiyorsun, çoluk çocuğa ayıracak vaktim yok, git kumda oyna.Şans, bende hiçbir sorun çıkmadı hocam.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Boş yorum kirliliğisin.