Millenicom nasıldır?

Tremolo

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,257
Arkadaşlar merhaba. Türk Telekom kullanıyorum. Bugün Millenicom altyapısını kontrol ettim ve 100 mbps alabiliyorum (fiber). Şimdi sorularım.
1-Türk Telekom da şuan hala süren bir taahhütüm var. Millenicom da turknet gibi bedeli bir yere kadar ödüyor mu ? Ödüyorsa ne kadara kadar ödüyor?

2-ne kadar upload alırım?

3-müşteri hizmetleri nasıl?

4-Başvuru süreci nasıl işliyor?

5- E klasik olarak memnun musunuz :)

Bu tarifeye bakıyorum bu arada 100 TL ye bence değer :D
Not: Lütfen turknet Önermeyin!

Ekler

• Screenshot_20200616-230029_Chrome.webp
    Screenshot_20200616-230029_Chrome.webp
    86.4 KB · Hit: 116
Millenicom taahhüt ödemiyor diye biliyorum ama arayıp bir sorun isterseniz.
Ayrıca 100 mbps download alıyorsanız 10 dan aşağı upload almazsınız herhalde.

Forumda kullananlar memnun. Ben de 2021 Ocak ayında Millenicom veya Türknet'e geçeceğim.

Kendim kullaniyorum memnunum, musteri hizmetleri ilgili, bana vaad ettikleri hizi veriyorlar

Ağustos ayında geçiceğim inşallah, hayırlısı.

Kendim kullaniyorum memnunum, musteri hizmetleri ilgili, bana vaad ettikleri hizi veriyorlar
Forumda kullananlar memnun. Ben de 2021 Ocak ayında Millenicom veya Türknet'e geçeceğim.
Millenicom taahhüt ödemiyor diye biliyorum ama arayıp bir sorun isterseniz.
Ayrıca 100 mbps download alıyorsanız 10 dan aşağı upload almazsınız herhalde.
@Beyfendiiii6 kullanıyor, bende yakın zamanda geçmeyi düşünüyorum.
Sağolun hocam hepinizin yorumları önemli :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Fiery @The Magma Boss @Lergoooon @Beyfendiiii6 @Kyrie
Hocam Türk Telekom okadar rezil ki 24 mbps 3 mbps ye 120 lira ödüyoruz. Yıllar önce alırken ucuzdan almıştık sonradan fiyatları çok yükselttiler. Yani yeni müşterilere uygun gösterip,taahhütlü müşterileri sonradan sinir ediyorlar:mad::mad::mad:

Hocam Türk Telekom okadar rezil ki 24 mbps 3 mbps ye 120 lira ödüyoruz. Yıllar önce alırken ucuzdan almıştık sonradan fiyatları çok yükselttiler. Yani yeni müşterilere uygun gösterip,taahhütlü müşterileri sonradan sinir ediyorlar:mad::mad::mad:
100 lira ödüyorum hocam 6Mbps Download ve 0.7 civarı upload alıyorum. Pişmanlıktır.

Bende ayni durumu yasiyordum millenicoma gectim suan çok iyi internet

1.webp

benim fiber bu şekilde normalde hızım 25mbps taahütllü upload çok güzel hoşuma gitti tavsiye ederim yeni geçtim memnunum türknet e göre çok çok ilgililer ve yardımcı oluyorlar

Bende ayni durumu yasiyordum millenicoma gectim suan çok iyi internet
Hocam başvuru süreci nasıl ilerliyor? Ayrıca Türk Telekom la da iletişime geçmem gerekli mi?

Alıntıyı görüntüle
benim fiber bu şekilde normalde hızım 25mbps taahütllü upload çok güzel hoşuma gitti tavsiye ederim yeni geçtim memnunum türknet e göre çok çok ilgililer ve yardımcı oluyorlar
Evet hocam zaten turkneti sevmememin sebebi müşteri hizmetleri :(

yapa alt yapın varsa kesinlikle turknet

Geri