Razer'i kullandığım oldu. Tam VIP mouse.Hocam siz kafeye şundan da koysanız 2 güne bozarlar
Titanyum fare
Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
https://www.itopya.com/razer-deatha..._0XkV7asOcpk0rEOkWs6iL9CHSAAmNFagTIYd5mMVAMpc
kendisini severim fakat bu fiyata daha iyisi de olabilir pek araştırmadım
zowie devri bitti1000'e bulabilirsen benq zowie derim.
yok yok gelen kişilere gerekli şekilde mesafeni korup uyarını yapınca öyle bir şey olmuyor maşallah diyelim g102 var 20 tane 3 senedir tık demedi
yok yok bozmuyorlar ya gerekli uyarıları net bir biçimde yapınca mecburen sakin kalıyorlar hahahahaHocam siz kafeye şundan da koysanız 2 güne bozarlar
Titanyum fare
Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
https://www.itopya.com/razer-deatha..._0XkV7asOcpk0rEOkWs6iL9CHSAAmNFagTIYd5mMVAMpc
kendisini severim fakat bu fiyata daha iyisi de olabilir pek araştırmadım
millet artısına eksisine bakmıyor çoğu kişinin palm tuttuğunu düşünürsek koy deathadder v2'yi yeterSelamlar, kafeme kuracağım vip odalarım için mouse bakıyorum ama bir türlü karar veremedim razer, logitech, steelseries, benQ, Asus marka olarak tercihlerim bunlar varsa öneriniz sevinirm arkadaşlar
severim lakin wireless mouse kafe için kullanılamaz maalesefpulsefire haste wireless.
standart masalarımda g102 var vip biraz daha üstün olsun istiyorum yine de teşekkürler dostumBendede vardı gayet güzel marka memnunum![]()
Logitech G203 Lightsync 910-005796 Kablolu Oyuncu Mouse Siyah Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech G203 Lightsync 910-005796 Kablolu Oyuncu Mouse Siyah fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G203 Lightsync 910-005796 Kablolu Oyuncu Mouse Siyah özelliklerini incele, 659,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bende şuan da var.Bendede vardı gayet güzel marka memnunum![]()
Logitech G203 Lightsync 910-005796 Kablolu Oyuncu Mouse Siyah Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech G203 Lightsync 910-005796 Kablolu Oyuncu Mouse Siyah fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G203 Lightsync 910-005796 Kablolu Oyuncu Mouse Siyah özelliklerini incele, 659,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
o fiyatlara olsa tercih edebilirdim şahsi olarakta uzun yıllardır kullanırım ama maalesef o fiyatlarda yok. saddd1000'e bulabilirsen benq zowie derim.