VIP Oda İçi̇n Mouse Öneri̇si̇

JRainBoy

80+
Reaksiyon skoru
44
Bütçe
1000
Selamlar, kafeme kuracağım vip odalarım için mouse bakıyorum ama bir türlü karar veremedim razer, logitech, steelseries, benQ, Asus marka olarak tercihlerim bunlar varsa öneriniz sevinirm arkadaşlar

Hocam siz kafeye şundan da koysanız 2 güne bozarlar

Titanyum fare
1668351338388.png

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

https://www.itopya.com/razer-deatha..._0XkV7asOcpk0rEOkWs6iL9CHSAAmNFagTIYd5mMVAMpc
kendisini severim fakat bu fiyata daha iyisi de olabilir pek araştırmadım

Titanyum fare
Alıntıyı görüntüle
yok yok gelen kişilere gerekli şekilde mesafeni korup uyarını yapınca öyle bir şey olmuyor maşallah diyelim g102 var 20 tane 3 senedir tık demedi :D

Titanyum fare
Alıntıyı görüntüle

https://www.itopya.com/razer-deatha..._0XkV7asOcpk0rEOkWs6iL9CHSAAmNFagTIYd5mMVAMpc
kendisini severim fakat bu fiyata daha iyisi de olabilir pek araştırmadım
yok yok bozmuyorlar ya gerekli uyarıları net bir biçimde yapınca mecburen sakin kalıyorlar hahahaha :D teşekkürler dostum önerin için bu mouse seviyorum lakin mouse şekli olarak biraz daha g102 benzeri bir şeyler almak istiyorum aslında ama işte gelecek önerilere göre değerlendirmeli yapıp duruma göre karar vereceğim :)

Selamlar, kafeme kuracağım vip odalarım için mouse bakıyorum ama bir türlü karar veremedim razer, logitech, steelseries, benQ, Asus marka olarak tercihlerim bunlar varsa öneriniz sevinirm arkadaşlar
millet artısına eksisine bakmıyor çoğu kişinin palm tuttuğunu düşünürsek koy deathadder v2'yi yeter

pulsefire haste wireless.
severim lakin wireless mouse kafe için kullanılamaz maalesef

Bendede vardı gayet güzel marka memnunum
standart masalarımda g102 var vip biraz daha üstün olsun istiyorum yine de teşekkürler dostum

Deathatter v2 ayarinda birsey koy yeter

Geri