Monitör panel tavsiyesi

Rowlet

80+
Reaksiyon skoru
8
Yeni bir monitör alacağım. Apex legends oynuyorum genelde. 165 hz düşünüyorum ama 244 daha mı iyi olur. Tn panel daha iyi oluyor diyorlar ama ıps panel alsam aralrında performans oynnaış açısındnan bir etki ediyor muacaba.. 5 bin el bütçe var. Tavsiye ettiğiniz veya kullandığınız bir monitör varsa yazar mısınız. Pek marka takıntım yok ama asus iyi olabilir

144 ile 165 arasında pek fark yok da fps olarak zaten fark olmaz , IPS panelde renkler daha canlı daha gerçek renkler var en güzel renk görüntüsünü IPS de alırsın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

forumda 3k ya GİGABYTE monitör geziyor birkaç gündür linkini bilen biri atsın güzel monitör ah bide 27inç felan olsa

https://www.itopya.com/gigabyte-238...ips-fhd-freesync-premium-gaming-monito_u20017
tam f/p monitör 1-2 güne bende alıcam

144 ile 165 arasında pek fark yok da fps olarak zaten fark olmaz , IPS panelde renkler daha canlı daha gerçek renkler var en güzel renk görüntüsünü IPS de alırsın

forumda 3k ya GİGABYTE monitör geziyor birkaç gündür linkini bilen biri atsın güzel monitör ah bide 27inç felan olsa
2k 27 inç va panel var bir tane 4800 tl falan olması lazımdı

2k 27 inç va panel var bir tane 4800 TL falan olması lazımdı

24 inç almam gerekmiyor mu fps oyunları için

https://www.itopya.com/gigabyte-238...ips-fhd-freesync-premium-gaming-monito_u20017
tam f/p monitör 1-2 güne bende alıcam

2k 27 inç va panel var bir tane 4800 TL falan olması lazımdı

çok pahalı la 4.5k :(

27inçde 1080p görüntü kötü duruyo yakından bakılınca

Ya harbi 27inç olsa bende okey dicemde ama 27inç değil offf

monitörü kendin incele bak herkes farklı bir şey diyor ben 32 ekran va ile lol falan oynuyorum bir sorun yaşamadım

Yeni bir monitör alacağım. Apex legends oynuyorum genelde. 165 hz düşünüyorum ama 244 daha mı iyi olur. Tn panel daha iyi oluyor diyorlar ama ıps panel alsam aralrında performans oynnaış açısındnan bir etki ediyor muacaba.. 5 bin el bütçe var. Tavsiye ettiğiniz veya kullandığınız bir monitör varsa yazar mısınız. Pek marka takıntım yok ama asus iyi olabilir
27" bu var ama 144hz, zaten 1080p 27" önerilmiyor pixel rahatsız eder deniliyor. Deneyimlemedim ama 23.8" 180hz olanı almak çok daha mantıklı geliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,141
Üyeler
197,381
Son üye
Akifim
Geri