Metro 2033
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 371
- Bütçe
- 1100
arkadaşlar ben logitech mouse alacam 1100tl kadar bütçem var aklımda g703 var daha iyi önerileriniz varsa yazın lütfen
neden logi?arkadaşlar ben logitech mouse alacam 1100tl kadar bütçem var aklımda g703 var daha iyi önerileriniz varsa yazın lütfen
tercihneden logi?
setup yapmıyosan kötü bir tercih.tercih
teşekkürler ama logi varmı önerebileceğin?setup yapmıyosan kötü bir tercih.
claw tutuyosan glorious model o wireless veya hyperx haste wireless (tercihim haste olurdu)
palm tutuyosan pwnage symettrical alabilirsin
kablo sorun olmazsa endgame var
Bütçe artırıp ikinci elde temiz G Pro X Superlight bulabilirsin. Kendim kullanıyorum bir çok marka model kullandım bu kadar rahat etmemiştim.teşekkürler ama logi varmı önerebileceğin?
hocam superlight ve ofis mouseleri dışında logitechin alınabilir mousesi yok emin olun. g502 falan var onlarda tuğla gibi ve çok kaba bir şekli var. özellikle ağır mouse sevginiz yoksa uzak durun.teşekkürler ama logi varmı önerebileceğin?
bütçe olarak 1100 geçememBütçe artırıp ikinci elde temiz G Pro X Superlight bulabilirsin. Kendim kullanıyorum bir çok marka model kullandım bu kadar rahat etmemiştim.
g703 nasıldır?hocam superlight ve ofis mouseleri dışında logitechin alınabilir mousesi yok emin olun. g502 falan var onlarda tuğla gibi ve çok kaba bir şekli var. özellikle ağır mouse sevginiz yoksa uzak durun.
2. El Superlightarkadaşlar ben logitech mouse alacam 1100tl kadar bütçem var aklımda g703 var daha iyi önerileriniz varsa yazın lütfen
1100 e 2. el superlight bulamadım2. El Superlight
boşver logitechi falan haste wireless al geç1100 e 2. el superlight bulamadım
boyutu ne kadar haste ben palm ve claw arası tutuyorumboşver logitechi falan haste wireless al geç