bitane kablo sepeti al diğer kablolarıda elektrik bandıyla yapıştırMasamın altında ve arkasında duran kablolar için kablo düzenleyici arıyorum. Ne almam gerekli, nasıl yapmam lazım bunları bilmiyorum. Yani kablo kirliliğinden kurtulmak istiyorum.
hocam hepsi aynı ucuz bulduğunuzu alım geçinLink alabilir miyim?
plastik kelepçeyle toplayıver.Masamın altında ve arkasında duran kablolar için kablo düzenleyici arıyorum. Ne almam gerekli, nasıl yapmam lazım bunları bilmiyorum. Yani kablo kirliliğinden kurtulmak istiyorum.
evet ne bulduysan içine salla gitsinBu işlerden hiç anlamam. Kablo sepeti alınca; priz, ekipman kabloları ve PC kablolarını o sepette mi toplayacağım?
Kral aslında gerek yok plastik kelepçeyi al kabloları içine geçir sık bu kadarBu işlerden hiç anlamam. Kablo sepeti alınca; priz, ekipman kabloları ve PC kablolarını o sepette mi toplayacağım?
evet ne bulduysan içine salla gitsin
Kral aslında gerek yok plastik kelepçeyi al kabloları içine geçir sık bu kadar
Masanın altına hocam nereye fotoğrafta göstermiş zaten.![]()
SIGNUM lame 70 cm kablo düzenleyici - 30200253 | IKEA
SIGNUM lame 70 cm kablo düzenleyici - 30200253 ve birbirinden çeşitli ürünler ve fiyatları IKEA'da!www.ikea.com.tr
Bunu buldum. Bunu tam olarak nereye monte ediyoruz?
Yani zor hocam adamların da kar etmesi lazım sonuç olarak.Fiyatı nasıl sizce? Daha uygunları var mıdır?