Freedos laptop hakkında

Reaksiyon skoru
25
Öncelikle merhaba freedos laptop hakkında bir soru sormak istiyorum.
1 - Sizce hangi Windows'u kurmak mantıklı (10-11) ?
2 - Windows'u kurduktan sonra driverlar yüklü gelmiyor ve bu driverları kurmak gerekiyor, tek tek manuel yada driver pack solution ile mi kurmak gerekiyor yoksa ayarlar üzerinden güncelleştirmeleri denetle diyerek yapılan güncellemeler ile bu driverlar kurulur mu ?
Teşekkür ederim..

ben 3 ay once aldım freedos gelınce zorlandım halıyle wın 10 pro kurdum(tavsıyem de odur) driver kısmını da tanıdık bılgısayarcı abıye yaptırdım 45dk da falan halledıyor ha kendın kuracak ısen bılemem ıyı forumlar

w11 kurman en mantıklısı fakat işlemcin 2 yıl önce çıkmış olan bir işlemci ise isteğe bağlı olarak w10 da kurabilirsin.
Drıverlara gelecek olursak ,ilk windows update ile her şeyi güncelle. Ardından eksik kalanları. Ekran kartı ,chipset gibi drıverları Kesinlikle manel kur

2 - Windows'u kurduktan sonra driverlar yüklü gelmiyor ve bu driverları kurmak gerekiyor, tek tek manuel yada driver pack solution ile mi kurmak gerekiyor yoksa ayarlar üzerinden güncelleştirmeleri denetle diyerek yapılan güncellemeler ile bu driverlar kurulur mu ?
Teşekkür ederim..
Aldığın laptop nedir hocam?

Teşekkür ederim..
Ben w10 tercih ediyorum sana kalmış. Driverları öncelikle windows uptade den güncelle daha sonra ekran kartını ve chipset driveri en son sürüme kendin elle güncelle driver yazılımı kurma bilgisayara. ekran kartı ve chipseti kendin güncelledikten sonra herhangi bir şeyde sorun yaşarsan ( örneğin wifi veya ses driveri) o driveri da elle güncelle

w11 kurman en mantıklısı fakat işlemcin 2 yıl önce çıkmış olan bir işlemci ise isteğe bağlı olarak w10 da kurabilirsin.
Drıverlara gelecek olursak ,ilk windows update ile her şeyi güncelle. Ardından eksik kalanları. Ekran kartı ,chipset gibi drıverları Kesinlikle manel kur
Eyvallah hocam sağolasın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben w10 tercih ediyorum sana kalmış. Driverları öncelikle windows uptade den güncelle daha sonra ekran kartını ve chipset driveri en son sürüme kendin elle güncelle driver yazılımı kurma bilgisayara. ekran kartı ve chipseti kendin güncelledikten sonra herhangi bir şeyde sorun yaşarsan ( örneğin wifi veya ses driveri) o driveri da elle güncelle
Eyvallah hocam teşekkür ederim.

Aldığın laptop nedir hocam?
Daha almadım ancak Asus Tuf düşünüyorum hocam

Eyvallah hocam sağolasın

Eyvallah hocam teşekkür ederim.

Daha almadım ancak Asus Tuf düşünüyorum hocam
RAM'in 16 GB ise Windows 11 kur.
Laptobu aldıktan sonra beni etiketlersen hangi driverlar lazımsa onları atarım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,594
Üyeler
183,859
Son üye
tolgayucel
Geri