7000TL bisiklet önerisi

RevenKalr

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
4,407
Arkadaşlar geçende konu açmıştım 5k ya bisiklet önerisi diye, bütçe 7k ya çıktı.
Taksitle alacağım için maksimum 7500 olabilir.
Tek teker yapmayı merdiven inmeyi falan seven biriyim.
ST530 bulabildim indirimde şuan tam 7000 ama frenleri hidrolik değil mekanik
26 veya 27.5 jant istiyorum
Sizin ST530 yerine bunu al dediğiniz bir bisiklet var mı? tekrardan belirtiyorum maşası dayanıklı olması lazım ve tek tekerde atlamada zıplamada sağlam olması lazım
st530 dayanıklı mıdır onu da bilemedim. 540 istiyordum aslında yıllardır ama fiyatı mâlum 11-12 seviyesindeydi en son gördüğümde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar geçende konu açmıştım 5k ya bisiklet önerisi diye, bütçe 7k ya çıktı.
ST530 bulabildim indirimde şuan tam 7000 ama frenleri hidrolik değil mekanik.
Sizin ST530 yerine bunu al dediğiniz bir bisiklet var mı? tekrardan belirtiyorum maşası dayanıklı olması lazım ve tek tekerde atlamada zıplamada sağlam olması lazım
st530 dayanıklı mıdır onu da bilemedim. 540 istiyordum aslında yıllardır ama fiyatı mâlum 11-12 seviyesindeydi en son gördüğümde
@nightwish2434

Son düzenleme:
Hocam bana sorarsan, ben binmediğim bisikleti önermem. Rockrider'a bindim daha önce ama konfor konusunda mosso daha önde bence. Ve baktığıma göre mekanik fren hidrolik frene göre daha kötüymüş. Forumda da benden başka bisikletten anlayan olmadığı için daha fazla bilgi veremiyorum.

Hocam bana sorarsan, ben binmediğim bisikleti önermem. Rockrider'a bindim daha önce ama konfor konusunda mosso daha önde bence. Ve baktığıma göre mekanik fren hidrolik frene göre daha kötüymüş. Forumda da benden başka bisikletten anlayan olmadığı için daha fazla bilgi veremiyorum.
illa bisikletci biri vardır 1-2 şer saat arayla konuyu yükselteyim umarım denk gelir

Yükseltme var mı?
1668960248688.png

2. El oluyorsa carraro daytona 2927 bakabilirsin. Çok güzel bisiklet.

ST530 bulabildim indirimde şuan tam 7000 ama frenleri hidrolik değil mekanik
26 veya 27.5 jant istiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@nightwish2434
Mekanik cidden önermem sürekli ayarı kaçıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,880
Üyeler
187,900
Son üye
teknoklik
Geri