RevenKalr
80+ Gold
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 4,248
- İsim
- Eren Bayram
- er3nbayram
- Discord
- revengeess
Arkadaşlar geçende konu açmıştım 5k ya bisiklet önerisi diye, bütçe 7k ya çıktı.
Taksitle alacağım için maksimum 7500 olabilir.
Tek teker yapmayı merdiven inmeyi falan seven biriyim.
ST530 bulabildim indirimde şuan tam 7000 ama frenleri hidrolik değil mekanik
26 veya 27.5 jant istiyorum
Sizin ST530 yerine bunu al dediğiniz bir bisiklet var mı? tekrardan belirtiyorum maşası dayanıklı olması lazım ve tek tekerde atlamada zıplamada sağlam olması lazım
st530 dayanıklı mıdır onu da bilemedim. 540 istiyordum aslında yıllardır ama fiyatı mâlum 11-12 seviyesindeydi en son gördüğümde
ST530 bulabildim indirimde şuan tam 7000 ama frenleri hidrolik değil mekanik
26 veya 27.5 jant istiyorum
Sizin ST530 yerine bunu al dediğiniz bir bisiklet var mı? tekrardan belirtiyorum maşası dayanıklı olması lazım ve tek tekerde atlamada zıplamada sağlam olması lazım
st530 dayanıklı mıdır onu da bilemedim. 540 istiyordum aslında yıllardır ama fiyatı mâlum 11-12 seviyesindeydi en son gördüğümde
Mesaj otomatik birleştirildi:
@nightwish2434Arkadaşlar geçende konu açmıştım 5k ya bisiklet önerisi diye, bütçe 7k ya çıktı.
ST530 bulabildim indirimde şuan tam 7000 ama frenleri hidrolik değil mekanik.
Son düzenleme: