🔥İndirim Philips 65PUS7506/12 65" 4K Ultra HD TV 11.899 TL

Abdullah abinin paylaştığı bu video izleyin ve philps servis hakkında araştırma yapmanızı öneririm panelleri kronik sorunlu ve bir sorunda normal diyip ilgilenmiyorlar
Geçen sene 50 inç modelini almıştım hiç pişman olmadım, 4k netflix youtube prime disney plus izliyorum, şahane bir görüntüsü var

Geçen sene 50 inç modelini almıştım hiç pişman olmadım, 4k netflix youtube prime disney plus izliyorum, şahane bir görüntüsü var
Hocam ben görüntüsü kötü diye bir şey söyledimmi görüntü iyi ama kronik bulutlanma sorunu var bunu bana servis söyledi kronik olduğunu

Hocam ben görüntüsü kötü diye bir şey söyledimmi görüntü iyi ama kronik bulutlanma sorunu var bunu bana servis söyledi kronik olduğunu
Bulutlanma sorunu olmadığını söylüyorum, benzer bir modelini arkadaşım 3/4 senedir kullanıyor, onda da herhangi bir sorun yok

Bulutlanma sorunu olmadığını söylüyorum, benzer bir modelini arkadaşım 3/4 senedir kullanıyor, onda da herhangi bir sorun yok
Bendede tam tersi 50pus7303 modelini ben ve arkadaşım aldı ikimizde Dikey gölge sorunu var siz farketmemissinizdir sıkıntı şu ki servis bunu kronik sorunlu olarak kabul edip tamir veya değişim yapmamıştır.

Bendede tam tersi 50pus7303 modelini ben ve arkadaşım aldı ikimizde Dikey gölge sorunu var siz farketmemissinizdir sıkıntı şu ki servis bunu kronik sorunlu olarak kabul edip tamir veya değişim
Kardeşim neden farketmeyim gözümün görmediğini iddia ediyorsun resmen 😄 eğer görüntüde bir değişiklik olsaydı farkederdim mutlaka

birisi yazabilirse çok iyi olur yarısı lg yi övüyor yarısı lg gömüyor bu linkteki televizyon alınır mı ps5 ve film için kullanılacak yoksa daha iyisi vardır dediğiniz ve ya daha indirime girer dediğiniz varsa atarsa çok sevinirim televizyondan pek anlamıyorum

Geri